Een werkplek boeken in één van onze incubatoren? Dat kan hier.

Meet the LSU Commuity: David Geuens
Elke maand brengen we het verhaal van iemand die actief deelneemt aan de Limburg Startup community. Vandaag geven we het woord aan David Geuens, co-founder van startup Acompany

– Kan je jezelf even voorstellen?
David Geuens is co-founder van ACOMPANY én LSU-coach met een achtergrond als Innovatie Consultant, Digitaal transformatie Strateeg & Coach.
ACOMPANY ondersteunt bedrijven in hun digitale transformatie van A tot Z door, als onafhankelijke en dus objectieve partij, de klant makkelijk de juiste digitale investeringsbeslissingen te helpen nemen. Na het nemen van de juiste beslissingen, zorgen we ook voor een risicoloze oplevering binnen tijd en budget.

Dit doen we door het definiëren van een digitale visie in lijn met de ambities en strategie van het bedrijf. Deze wordt dan vertaald in een roadmap met 1 of meerdere digitale projecten, telkens onderbouwd met een business case zodat keuzes objectief afgewogen kunnen worden. Om impact te verzekeren, selecteren we de juiste leveranciers voor de oplevering van de projecten en volgen we deze op zodat alles binnen tijd en budget opgeleverd wordt.

– Wat heeft LSU voor je betekend?
LSU is echt een partner in ons verhaal omdat ik de coaches als klankbord kan gebruiken. Zo hebben we recent een aanpak op maat van de KMO-markt uitgewerkt en ben ik in het netwerk ten rade gegaan hoe we dit best aan de man brengen en waar de nadruk op moet liggen voor deze markt. Deze klankborden uit verschillende hoeken zijn enorm verrijkend omdat we wel weten dat we onze stiel goed beheersen en referenties kunnen voorleggen, maar voor de vertaalslag te maken op een manier die de KMO-markt aanspreekt, was feedback meer dan welkom.

– Welke tip(s) geef je mee aan een startend bedrijf?
Durf netwerken! Je kan inhoudelijk zo goed zijn als je wilt, maar tijdens de opstart van je bedrijf of de uitrol van een nieuw aanbod kunnen andere visies je idee nog sterker maken.

 

© Limburg Startup - LSU 2024