Een werkplek boeken in één van onze incubatoren? Dat kan hier.

Meet the LSU Community: Dayaker
Co-Founder: Lien Verwimp

In Limburg hangt een sterk groeiende startup-vibe. Een vibe die Limburg Startup (LSU), Agropolis, BioVille, C-mine Crib, Corda INCubator, Greenville, IncubaThor en Droneport aangrijpen om beginnende ondernemers de kans te geven om hun innovatieve ideeën uit te werken. Hoe? Met het nieuwe Pitch your seat-programma, dat in februari 2023 van start ging.

Via Pitch your seat krijgen recent gestarte ondernemers twee keer per jaar de kans om te solliciteren voor een gratis werkplek in een van de zeven Limburgse incubatoren én een pakket coaching en begeleiding gedurende zes maanden. Ze dienen zich hiervoor kandidaat te stellen en worden na aanvaarding uitgenodigd om te pitchen voor een jury. Wie de selectie haalt, mag deelnemen aan het traject.

We stellen je graag een Daymaker voor, deelnemer aan Pitch your seat.

Lien: “Samen met Nico Mullens richtte ik Daymaker op, een user generated contentplatform dat reisinspiratie aanbiedt 100% op maat van je profiel. Want wie tegenwoordig op zoek gaat naar reisinspiratie, bezoekt gemiddeld 38 websites vooraleer ze de juiste informatie vinden. Reizigers en reisorganisaties of toeristische diensten kunnen hun eigen tips delen of op zoek gaan naar inspiratie op basis van hun persoonlijke interesses. We willen de Airbnb van de reisinspiratie worden.”

“We zijn ondertussen ongeveer een jaar bezig. Eerst allebei on the side, ondertussen werk ik fulltime voor Daymaker. We zochten daarbij niet alleen een fysieke plek om in contact te komen met andere ondernemers, maar ook begeleiding van de nodige experten. Dat is precies wat Pitch your seat ons biedt. We hebben nu een kantoor in Corda INCubator, waar we binnenkort onze eerste werknemer zullen verwelkomen.”

“Wat me vooral aantrok in het Pitch your seat-programma is het netwerk waar je tot toetreedt en de omkadering die je als startup krijgt. Daarnaast is het fijn om te kunnen sparren met andere beginnende ondernemers, die vaak van dezelfde zorgen wakker liggen. Ik ben ervan overtuigd dat ik nog vele jaren ga kunnen terugvallen op de hechte community die ik nu leer kennen.”

Meer info: https://daymaker.travel/discover

© Limburg Startup - LSU 2024