Een werkplek boeken in één van onze incubatoren? Dat kan hier.

Meet the LSU Community: Diethard Struelens, Artfuse.io

…Kan je je kort voorstellen
Ik ben Diethard Struelens, een ondernemer binnen de creatieve sector. Ik ben sinds oktober 2018 actief op Corda Campus na ruim 2 jaar in Amerika, waar ik een studie Arts Administration heb gevolgd. Vervolgens ben ik een jaar in New York blijven hangen om testen uit te voeren voor mijn nieuwe startup. Ik heb een achtergrond als klassiek geschoolde muzikant en heb ondernemerservaring opgedaan met mijn vorige bedrijfje, een live-muziek productiehuis in Maastricht. Mijn passies zijn kunst, cultuur, creativiteit en mensen met ambities.

Op dit moment ben ik, samen met 2 anderen, bezig met het opstarten van Artfuse.io , een platform gericht op podiumkunstenaars en muzikanten aan de ene kant, en boekers aan de andere kant.

…Welke ervaring heb je met het Limburgs startup eco-systeem?
Nadat ik vanuit de Verenigde Staten via Patrick Kestens naar Corda Campus kwam, heeft LSU mij geholpen om wegwijs te raken binnen het ondernemerslandschap in Limburg. LSU voegt veel toe aan het landschap omdat het gelijkgestemde mensen met elkaar verbindt. Daarnaast bieden ze een breed mentornetwerk dat goed helpt bij het uitbouwen van een startup. Marc Beenders zelf heeft mij al met meerdere zaken geholpen, waarvoor ik zeer dankaar ben.

Ben jij een muzikant, performer of andere artiest? Meld je dan gratis aan via artfuse.io/artistsignup

© Limburg Startup - LSU 2024