Een werkplek boeken in één van onze incubatoren? Dat kan hier.

Meet the LSU Community: Graffo

In Limburg hangt een sterk groeiende startup-vibe. Een vibe die Limburg Startup (LSU), Agropolis, BioVille, C-mine Crib, Corda INCubator, Greenville, IncubaThor en Droneport aangrijpen om beginnende ondernemers de kans te geven om hun innovatieve ideeën uit te werken. Hoe? Met het Pitch your seat-programma, dat in oktober van start ging.

Via Pitch your seat krijgen recent gestarte ondernemers twee keer per jaar de kans om te solliciteren voor een gratis werkplek in een van de zeven Limburgse incubatoren én een pakket coaching en begeleiding gedurende zes maanden. Ze dienen zich hiervoor kandidaat te stellen en worden na aanvaarding uitgenodigd om te pitchen voor een jury. Wie de selectie haalt, mag deelnemen aan het traject.

We stellen je graag aan Alexander, founders van Graffo

Kan je jezelf even voorstellen?
Ondernemen zit in mijn bloed en vormt het kloppende hart van mijn gedrevenheid. Bij mij draait het om het aangaan van uitdagingen, het streven naar voortdurende verbetering en het omarmen van mijn passie. Mijn vastberadenheid is ongeëvenaard, mijn ambitie onstuitbaar, en mijn doorzettingsvermogen een kenmerkend deel van wie ik ben. Als een ondernemer in hart en nieren ben ik er trots op deel uit te maken van Graffo, waar passie, fearlessness, innovatie en kritische excellentie samenkomen in een unieke benadering van design en ontwikkeling

Wat doet Graffo?
Bij Graffo zijn we gespecialiseerd in het ontwerpen en ontwikkelen van digitale oplossingen met een unieke aanpak. Onze focus ligt op het creëren van onderscheidende merkidentiteiten en ervaringen. We bieden diensten aan zoals logo-ontwerp, visuele communicatie en website-ontwikkeling. Onze samenwerking met klanten omvat een proces dat begint met het leggen van de eerste contacten, het onderdompelen in de wereld van de klant, het opstellen van een op maat gemaakte merkstrategie, het vormgeven van visuele elementen, het lanceren van doordachte campagnes en het voortdurend monitoren en optimaliseren van resultaten. Onze missie is om het succes van merken te verhogen in een competitieve markt, en onze waarden omvatten passie, moed, innovatie en kritische excellentie.

Waar kan de Limburg Startup Community jou mee verder helpen?
De Limburg Startup Community kan een waardevolle rol spelen in de voortdurende groei van Graffo. Concreet betekent dit het versterken van ons netwerk, het identificeren van potentiële partners en het verfijnen van onze ondernemersvaardigheden. Door samen te werken aan het uitbreiden van ons netwerk kunnen we nieuwe kansen ontdekken, waardevolle connecties opbouwen en synergieën creëren. Het vinden van partners binnen de community kan onze capaciteit vergroten en nieuwe perspectieven toevoegen aan onze projecten. Bovendien biedt de mogelijkheid om ondernemersskills aan te scherpen een kans om te blijven innoveren en excelleren in de dynamische wereld van design en ontwikkeling

Waarom heb je je ingeschreven voor Pitch Your Seat en hoe valt je deelname mee?
Ik heb me ingeschreven voor Pitch Your Seat omdat ik geloof in de kracht van samenwerking en de waarde van het delen van ideeën in een stimulerende omgeving. Deze community biedt een platform waar innovators, ondernemers en creatieve geesten samenkomen, waardoor de perfecte setting ontstaat om mijn visie voor Graffo te delen en waardevolle inzichten te vergaren.
Mijn deelname aan Pitch Your Seat heeft mijn verwachtingen overtroffen. Het is niet alleen een gelegenheid geweest om mijn ondernemersverhaal te presenteren, maar ook een kans om te luisteren naar andere inspirerende verhalen. Bovendien heeft het mijn enthousiasme voor het ondernemerschap aangewakkerd en me nog meer gemotiveerd om verder te blijven groeien.

© Limburg Startup - LSU 2024