Een werkplek boeken in één van onze incubatoren? Dat kan hier.

…Kun je jezelf even voorstellen?
Ik ben Guy Van Neck, CEO & Founder van MobieTrain. Ik denk dat ik vooral bekend sta voor mijn pitching skills, storytelling zit dan ook in mijn DNA. Na het behalen van mijn MBA-diploma aan de Chicago Booth Business School ging ik aan de slag om MobieTrain om te zetten van concept naar product. Innoveren is mijn passie. Ik ben dan ook voortdurend op zoek naar nieuwe methodes om te innoveren. Ik geloof steevast dat mobile- en microlearning de toekomst van leren worden. Ik word vaak omschreven als heel doelgericht. ‘The extra mile’ is mijn favoriete plek, en niet alleen op professioneel vlak. Ik blijf mezelf op sportief vlak ook elke keer uit te dagen. Dat geeft mij energie die me elke dag bij MobieTrain dat extra stapje voorwaarts helpt.

…Wat doe je/jouw startup precies?
MobieTrain biedt met zijn mobiel leerplatform een antwoord op de veranderende wereld binnen Learning & Development: persoonlijk, snel & effectief. Dit platform geeft elke werknemer de kans om op een zelfgekozen moment en op eigen tempo vak- en productkennis aan te leren. Dagelijkse hapklare content op (eigen) smartphone of tablet laat deze flexibiliteit toe. Deze nieuwe manier van werkplekleren is gebaseerd op de retentiemethode van Piotr Wozniak. Door middel van dit retentiemechanisme, waarbij de geziene leerstof regelmatig herhaald wordt, onthouden werknemers de leerstof veel sneller en makkelijker. Door het inzetten van gamification, het toevoegen van spelelementen, wordt het leren ook op een leuke manier gebracht, waardoor werknemers sneller raken ingewerkt.

Dankzij het Content Management Systeem (CMS) kunnen klanten moeiteloos eigen content uploaden en zelf bepalen hoe hun leerpaden eruit gaat zien. Ook de voortgang van de gebruikers kan in real time worden opgevolgd, dankzij het dashboard waar al de resultaten en knowledge gaps worden weergegeven.

…Wat heeft LSU voor jou betekend?
LSU heeft ons cruciale hulp geboden om het Limburgs startup ecosysteem beter te leren kennen en interessante Limburgse prospecten te vinden!

© Limburg Startup - LSU 2024