Een werkplek boeken in één van onze incubatoren? Dat kan hier.

Meet the LSU Community: Jasper Olaerts, manager C-mine Crib

Elke maand brengen we het verhaal van iemand die actief deelneemt aan de Limburg Startup community. We starten met Jasper Olaerts, manager van incubator C-mine Crib in Genk.

Wat kan C-mine Crib betekenen voor startende bedrijven?
“Met C-mine Crib willen we een startend bedrijf maximaal ontzorgen.  Als je met een bedrijf start, komt er heel wat op je af. Is je businessplan goed bekeken? Welke vennootschapsvorm kies je? Ben je goed verzekerd? Heb je bijkomende financiering nodig? … C-mine Crib beantwoordt dit soort vragen enerzijds via haar eigen gespecialiseerde partners, aangevuld met de kennis en het netwerk van LSU-coaches.”

“Als startend bedrijf heb je vragen en sta je voor uitdagingen die je sneller oplost dankzij externe kennis. LSU is dankzij haar grote netwerk de kortste weg naar de juiste ondersteuning. Bovendien biedt LSU – via haar app – ook de mogelijkheid om met de hele startup community van Limburg in contact te treden. Zo heb je meteen honderden mensen die mee zoeken naar een oplossing!”

Ook voorzien we met C-mine Crib elke maand een training rond een onderwerp dat aansluit bij de noden van onze bedrijven. Omdat een zaak opstarten hard werken is, zorgen we vanuit C-mine Crib graag voor een aangename “work hard, play hard”-sfeer. Zo starten we met gratis koffie op maandag, zorgen we dat ijskar langskomt als het heel warm is en eten we met z’n allen om de twee maanden pizza op Pizza Friday!

 Wat is de meerwaarde van LSU?

Als startend bedrijf heb je vragen en sta je voor uitdagingen die je sneller oplost dankzij externe kennis. LSU is dankzij haar grote netwerk de kortste weg naar de juiste ondersteuning. Bovendien biedt LSU – via haar app – ook de mogelijkheid om met de hele startup community van Limburg in contact te treden. Zo heb je meteen honderden mensen die mee zoeken naar een oplossing!

“Onder impuls van de verschillende incubatoren, kennisinstellingen en belangengroepen kent het ondernemerschap de laatste jaren een echte imago-boost.”

Zelf ben ik ook LSU-coach. Ik heb al verschillende coaching sessies gehouden. Zo bekeek ik onder andere businessplannen rond Virtual Reality, de lancering van een nieuw product van jonge productdesigners en de salesstrategie van een online tool. Telkens bijzonder boeiende ervaringen. Op deze manier hoop ik ook persoonlijk mijn steentje bij te kunnen dragen aan het succes van de vele enthousiaste starters!

 Hoe zie je de toekomst van ondernemend Limburg?
Er heerst een super dynamiek in Limburg. Onder impuls van de verschillende incubatoren, kennisinstellingen en belangengroepen kent het ondernemerschap de laatste jaren een echte imago-boost. Bovendien zorgen diezelfde partijen ervoor dat je als ondernemer goed ondersteund wordt en je slaagkansen als bedrijf stijgen. Als ik alleen al in C-mine Crib rondkijk zie ik vele jonge bedrijven met het potentieel om te groeien tot een mooie KMO. Ze zijn de kleine werkgevers van vandaag, maar zeker de grotere werkgevers van morgen. Samen bepalen ze de welvaart in onze regio.


Contact
Jasper als LSU Coach: maak hier een afspraak
www.C-minecrib.be


 

© Limburg Startup - LSU 2024