Een werkplek boeken in één van onze incubatoren? Dat kan hier.

Meet the LSU Community: Joachim Moors, Helios

…Wie zit er achter Helios?
Joachim Moors is alumnus van de Vrije Universiteit Brussel en de Solvay Business School. Hij werkte onder meer bij D’Ieteren en KBC Corporate Banking in New York City, alvorens Helios in 2019 op te richten.

Christoph Klenner maakte in 2018 de overstap naar het ondernemerschap, na een loopbaan als consultant en lobbyist voor o.m. Boeing, Expedia, Emirates, Netjets, en de laatste 9 jaar als hoofd van het Europese verbond van de online-reisindustrie (Booking.com, Tripadvisor, Expedia, Skyscanner, Amadeus, etc.). Hij is vennoot in een aantal tech start-ups in de reis- en toeristische sector, en is sinds 2019 Partner bij Helios.

…Wat doet de onderneming precies?
Helios is een Limburgse start-up (2019) die zich onder meer toelegt op het ontwikkelen van technologische platformen en applicaties voor de toeristische sector, te weten steden, gemeenten en andere overheden, toeristische bestemmingen, musea, attracties en horeca.

…Op welke manier(en) heeft LSU jou geholpen?
LSU en vooral Marc Beenders hebben mij geholpen in het leggen van nuttige contacten, het Imec traject, en het oprecht luisteren en verder helpen van een jonge ondernemer.

Ontdek Helios hier!

© Limburg Startup - LSU 2024