Een werkplek boeken in één van onze incubatoren? Dat kan hier.

Meet the LSU Commuity: Jonas Geens
Elke maand brengen we het verhaal van iemand die actief deelneemt aan de Limburg Startup community. Vandaag geven we het woord aan student-ondernemer Jonas Geens, oprichter van de DJ Academie

Wie ben je?
Ik ben Jonas Geens, 20 jaar en student Industrieel-Ingenieur aan de UHasselt. Vanaf jonge leeftijd ben ik gebeten door elektronische muziek en ondernemen. Via StudentStartUp heb ik sinds begin september deze twee passies kunnen combineren tot “De DJ Academie”.

Wat doe je?
Ik bied DJ workshops aan in omgeving Limburg. Naast DJ workshops houd ik mij ook bezig met de verhuur en verkoop van professionele DJ apparatuur.

Wat heeft LSU voor jou betekend?
Ik ben via LSU in contact gekomen met een aantal enorm interessante coaches. Op korte tijd heb ik dankzij dit platform enorm veel bijgeleerd rond ondernemen. Enkele van deze LSU coaches durf ik ondertussen gerust mijn mentors te noemen.

Zowel voor als na de opstart van mijn bedrijfje had ik een uitgebreid klankbord om mijn vragen en problemen op af te vuren.

Vandaag, enkele maanden na de opstart heb ik nog geregeld contact met mijn coaches en probeer ik deze een beetje op de hoogte te houden van mijn ondernemingsavonturen. Ik vind het prachtig dat gevestigde ondernemers hun expertise en netwerk willen delen met mensen die ervan dromen om een eigen zaak te beginnen!

Meer info: www.dedjacademie.be

© Limburg Startup - LSU 2024