Een werkplek boeken in één van onze incubatoren? Dat kan hier.

Meet the LSU Community: Kathleen Sterckx – IncubaThor

…Wat kan Incubathor betekenen voor startende bedrijven?
IncubaThor is dé plek op Thor Park waar ambitieuze starters in de energiesector of slimme maakindustrie zich vestigen. De ervaring leert dat er veel op een starter afkomt. Via IncubaThor dragen we bij aan de groeicurve van deze starters. Samen met Team IncubaThor zetten we dag in dag uit alles op alles om de IncubaThor Community te voeden. Het enthousiasme dat hier leeft, werkt aanstekelijk. Of om in het jargon te blijven: geeft energie! #weareincubathor

…Wat is de meerwaarde van LSU?
Het uitgebreide netwerk van IncubaThor – en met uitbreiding van Limburg Startup – houdt de ondernemer op kruissnelheid: hij/zij focust op de core business, wij staan samen met LSU achter de ondernemer met een snelle omkadering op vlak van business planning en strategiebepaling, financiering en subsidiëring, coaching & ondernemerschapsadvies.

…Hoe zie jij de toekomst voor ondernemend Limburg?
De regio heeft zich in het verleden al vaker bewezen als vernieuwend, dynamisch en veerkrachtig, en doet dat ook nu. Limburgse ondernemers durven meer en meer de kaart te trekken van de nieuwe technologieën, en deze te integreren in hun bestaande activiteiten. Met de huidige drive die je ziet bij de ondernemingen en de ondersteuning die geboden wordt via stakeholders én via sites als Corda Campus en Thor Park, is er in deze regio heel wat economisch potentieel voor de toekomst.

© Limburg Startup - LSU 2024