Een werkplek boeken in één van onze incubatoren? Dat kan hier.

Meet the LSU Community: Nadia Van der Velden: Start it @KBC en KBC

Wie is Nadia Van der Velden?
In 2007 ben ik gestart bij KBC Bank & Verzekeringen. Al snel was ik geïntrigeerd en gepassioneerd door ondernemers en hun verhalen. Ondernemers ondersteunen en begeleiden geeft me enorm veel energie.
Daarnaast ben ik ook trotse mama van Viktor en Ella. In mijn vrije tijd kan ik genieten van een lange wandeling, reizen en lekker eten.

 Waarvoor kunnen startups bij jou terecht?
Startups kunnen steeds bij mij terecht voor alle info rond het acceleratorprogramma van start it @KBC.
Daarnaast zijn ze ook welkom voor een verkennend gesprek en financieel advies in de brede zin van het woord. Wordt het verhaal concreter, dan help ik hen om dit te vertalen naar de financiële producten en diensten die ze nodig hebben.

Wat kunnen Start it @KBC en KBC bank & verzekeringen voor startups betekenen?
Start it @KBC is België’s grootste accelerator, ondersteunt en promoot ondernemers met een innovatief idee en schaalbaar businessmodel. De internationale community van Start it @KBC bestaat uit een netwerk van meer dan 1.000 startups en scale ups die elkaar versterken met hun ervaringen en expertises.
Wij connecteren de startups met partners en mentoren en bieden ze een mooi aanbod van opleidingen aan. Daarnaast kunnen ze gebruik maken van onze co-working spaces.
De accelerator plaatst de founders van startups centraal en biedt zijn ondersteuningsprogramma volledig gratis aan. Start it @KBC neemt geen aandelen en stelt als enige voorwaarde dat ze samen streven naar maximale economische en maatschappelijke impact, diversiteit en duurzaamheid.

KBC Bank & Verzekeringen wil jonge bedrijven maximaal ondersteunen door hen te challengen op het financiële luik en door hen een breed productgamma aan te bieden.
Startups kunnen bij ons terecht in elke fase van hun ondernemersverhaal en we bieden hen een zeer ruime expertise in elk domein.

Welk advies geef je ondernemers die willen starten met hun eigen onderneming?
Laat je omringen door de juiste mensen! Een breed netwerkwerk is voor een startup echt noodzakelijk. Je kan als ondernemer niet alle kennis zelf hebben, dus DURF te vragen. Daarom heb je een netwerk nodig waarop je kan rekenen. Op deze manier krijgt de startup hulp en expertise aangeboden uit elk domein.

Contacteer Nadia hier

© Limburg Startup - LSU 2024