Een werkplek boeken in één van onze incubatoren? Dat kan hier.

Meet the LSU Community: Niels Van Winckel, Social Ctrl

…Kun je jezelf even voorstellen?
Na mijn studies marketingcommunicatie aan de UCLL te Leuven heb ik al snel de stap naar het ondernemerschap gezet samen met mijn vennoot Indira Vandormael. Ondertussen runnen we al bijna drie jaar Social Ctrl vanuit C-mine Crib en zijn we al met een team van 6 geweldige collega’s! Verder heb ik een passie voor fitness en autosport, dat al meer dan eens van pas is gekomen bij enkele klanten.

Wat doet jouw startup?
We zijn een digitaal marketingbureau dat de focus legt op social media. Maar onze klanten vragen tegenwoordig meer dan social waardoor we met een rebranding bezig zijn naar een full-service, all-round marketingbureau. In tussentijd kunnen onze klanten uiteraard al voor alles bij ons terecht.

Wat heeft LSU voor jou betekend?
Sinds de start van Social Ctrl heeft Jasper Olaerts, LSU coach en manager van C-mine Crib, ons zeer goed geholpen met het ontwikkelen van ons bedrijf. Zo heeft hij mee helpen bouwen aan ons businessplan, geeft hij feedback op vraagstukken waarvoor we als groeiend bedrijf komen te staan en bezorgt hij ons af en toe ook mooie leads. Zonder Jasper stonden we waarschijnlijk nog niet waar we nu staan!

© Limburg Startup - LSU 2024