Een werkplek boeken in één van onze incubatoren? Dat kan hier.

Meet the LSU Community: Renovaid

Kan je jezelf kort voorstellen?

Mijn naam is Caroline Gysels. Ik ben afgestudeerd als interieurarchitect en heb me opgewerkt tot bouwcoördinator; een positie waarbij heel wat technische en bouwkundige kennis vereist is. Mijn ervaringen uit het verleden hebben er -met vallen en opstaan- ervoor gezorgd dat ik vandaag de dag de zaakvoerder ben van RENOVAID BV en heel wat klanten een goede opvolging van hun renovatie kan garanderen.

Wat doet Renovaid?

RENOVAID BV is een Besloten Vennootschap en werd opgericht in 2021 voor het verlenen van diensten in de bouw onder de noemer van bouwcoördinatie. We zijn gespecialiseerd in verbouwingen voor de B2B-markt en hebben reeds mooie namen onder onze referenties staan zoals BALENCIAGA, LONGCHAMP, H&M, STANDAARD BOEKHANDEL, CKS, CLINICAL TRIAL ANTWERPEN, TERRE BLEUE en meer. Op dit ogenblik zijn we bezig met de ontwikkeling van een tool die een hoge transparantiegraad in de bouw zal genereren voor de B2C-markt en renoveren toegankelijker zal maken.

Waar kan de Limburg Startup community jou mee verder helpen?

De tool die ik aan het ontwikkelen ben heeft heel wat andere kennis nodig dan over welke ikzelf beschik: ik denk vooral aan IT en marketing, maar ook zeker aan de juiste connecties en netwerk. Wat ik merk aan de begeleidingen van onder meer VLAIO is dat de sessies en doorverwijzingen me zelfzekerder maken als ondernemer en de Founder stress beperken tot een minimum. Gezien de grootte van het project waar ik alleen mijn schouders onder zet is alle hulp en bijstand welkom. Van begeleidingen en doorverwijzingen tot zelfs overbrengen van kennis en het plaatsen van de juiste stappen. Letterlijk A-L-L-E-S is welkom.

 

Waarom heb je je ingeschreven voor Pitch your seat en hoe valt je deelname mee?

Ik neem op dit moment alles met open armen aan en probeer me -tijdens het nog steeds begeleiden van mijn dagdagelijkse activiteiten als bouwcoördinator- steeds actief op te stellen voor elke adviezen en sessies die voorgesteld worden. Ik heb intussen contact gehad met onder meer Gevers, waar ik heel wat wijzer geworden ben omtrent patenten & octrooien, heb gesproken met VOKA voor de BRYO-begeleiding en ik kan de werkplek ook ten zeerste appreciëren. Ik ben dan ook enorm dankbaar dat me deze opportuniteit gegeven werd.

© Limburg Startup - LSU 2024