Een werkplek boeken in één van onze incubatoren? Dat kan hier.

Meet the LSU Community: Wim Van Roy, Founder SnowVision

…Wie ben je?
Ik ben Wim Van Roy, ingenieur van opleiding, en ben nu iets meer dan een jaar bezig met SnowVision.

…Wat doet SnowVision?
SnowVision, heeft een geïntegreerde oplossing bedacht voor skibrillen op sterkte. Het gepatenteerde product van SnowVision zorgt ervoor dat mensen met een bril zonder zorgen kunnen genieten van elk moment dat ze op de latten staan, zonder de nadelen van het aandampen en/of de pijn van de drukpunten die ze normaal gezien ervaren tijdens het skiën.

Wij verkopen onze skibrillen via onze eigen webshop (www.snowvision.net), via optiekzaken en sportzaken. Zeer binnenkort zal er ook een aankondiging volgen over een samenwerking met een zeer gerenommeerde keten in België.

In het laatste jaar hebben we ook gemerkt dat onze gepatenteerde oplossing meerdere toepassingen heeft in onder andere veiligheidsbrillen, motorcross brillen en airsoft-/paintball brillen.

…Op welke manier(en) heeft LSU jullie geholpen?
LSU heeft ons op meerdere manieren geholpen, maar voor ons is het belangrijkste deel het netwerk. We komen door LSU snel in contact met de mensen die we nodig hebben, die ons echt vooruit kunnen helpen in de opstartfase van ons bedrijf. Dit zowel op financieel vlak alsmede op verkoopgebied.

Meer info: www.Snowvion.net

 

© Limburg Startup - LSU 2024