Een werkplek boeken in één van onze incubatoren? Dat kan hier.

BAMBOOTI LANCEERT NIEUWE STENEN COLLECTIE

De Limburgse startup Bambooti nam in 2015 een sterke start met haar handgemaakte houten covers voor smartphones en MacBooks via Kickstarter. Nu zijn de jonge ondernemers terug en kondigen ze hun nieuwe crowdfunding campagne aan: een uitgebreide collectie van handgemaakte en unieke covers in steen.

Het duo Freek Gielen en Pieter Van Moll verrassen deze keer met handgemaakte stenen covers voor MacBooks en smartphones. De wereld zal een eerste glimp kunnen opvangen van deze exclusieve stenen Bambooti-collectie, tijdens de kick–off van de Kickstarter campagne op 16 mei 2017.

SET THE TONE IN STONE

Met de nieuwe stenen collectie brengt Bambooti covers voor je MacBook en je smartphone naar een nieuw niveau. Alle covers zijn vervaardigd uit échte natuursteen, afkomstig uit verscheidene groeven over de hele wereld, waardoor ze een authentiek karakter krijgen. Elke cover vertelt een uniek verhaal en zal verschillen in stijl, kleur, en textuur. Bovendien zijn de Bambooti MacBook covers uit de collectie zeer makkelijk aan te brengen dankzij de vernieuwende 3M technologie. Achteraf kunnen ze ook snel verwijderd worden, zonder achterblijvende lijmlaag.

“Onze passie voor minimalisme en natuurlijke materialen leidde tot het oprichten van Bambooti” vertellen de enthousiaste ondernemers. “Vorig jaar lanceerden we onze houten MacBook covers op Kickstarter. Nu zijn we terug, klaar om een nieuwe uitdaging aan te gaan met onze stenen collectie. ”

BAMBOOTI PRODUCTIE-UNIT

Ondertussen heeft Bambooti een eigen productie-unit opgericht in Lommel. Pieter en Freek volgen het volledige productieproces op de voet op om de kwaliteit te garanderen. Zo wordt elk Bambooti product tot in de details met de hand gemaakt en krijgt het een speciale coating om het hout of de steen te beschermen. Alle materialen zijn van hoge kwaliteit en hebben een FSC-certificaat, een garantie dat ze duurzaam geproduceerd zijn. Zo kan Bambooti trots zijn op haar producten, én de volledige productieketen.

Meer info: www.Bambooti.be 

© Limburg Startup - LSU 2024