Een werkplek boeken in één van onze incubatoren? Dat kan hier.

Word één dag Ondernemer voor de Klas en stimuleer ondernemerschap voor het leven
van 11 januari tot 5 maart 2021

Investeer in de toekomst van morgen!
Onderwijsprofessionals werken dag na dag aan een “nieuwe normaal” in die belangrijke functie die onderwijs inneemt in de samenleving: jongeren voorbereiden op uitdagingen die we nog niet kennen. Ondernemers staan ook voor grote uitdagingen: hoe slaagt u erin om met veerkracht en doorzetting, creativiteit en innovatie een antwoord te geven aan de vele beproevingen van de 1,5 meter economie? Tijdens Ondernemers voor de Klas deelt u uw verhaal met de leerlingen. Uw boodschap was nog nooit zo actueel.

Met een belangrijke studie- of beroepskeuze in het vooruitzicht zitten heel wat jongeren met belangrijke vragen waarop u als ondernemer/ bedrijfsleider een antwoord kunt geven! Als ondernemer treedt u in dialoog met jongeren die misschien morgen bij u solliciteren. U geeft hen een echte ‘ondernemersattitude’ en positieve beeldvorming over ondernemerschap mee.

Verwachtingen
Je maakt je twee uur vrij om een gastles te geven binnen uw regio.
Wij rekenen op je enthousiasme om met de jongeren in dialoog te gaan.

Vlajo ondersteuning
Vlajo zoekt een geschikte klas die aansluit bij uw bedrijfsprofiel en voorziet een PowerPoint-presentatie met tips om uw gastles uit te werken. Uiteraard is Wendy, coördinator van Ondernemers voor de Klas, uw aanspreekpunt tijdens het hele project.

Wil je deelnemer: Schrijf hier in

© Limburg Startup - LSU 2024