Een werkplek boeken in één van onze incubatoren? Dat kan hier.

Nieuwe gezichten van onze vertrouwde expert
Welk voordeel heb je als bewoner van het Limburgs incubatoren-netwerk?

Startups die gevestigd zijn in Corda INC, GreenVille, BioVille, Agropolis, C-Mine of DronePort konden al rekenen op werkruimtes en begeleiding, maar kunnen sinds kort ook beroep doen op experten voor al hun ondernemersvragen over HR, Taks & legal, Bank en verzekeringen, finance, internationalisering en beschermen van merken en octrooien.

De experts zijn trouwe partners van Limburg Startup en het Incubatorennetwerk. Je krijgt een vast aanspreekpunt per partner, verliest geen tijd in je zoektocht of je kan via de experts altijd een 2nd opinion vragen.

Wil je graag alle partners samen ontmoeten, ook dat kan. We nodigen je als bewoner graag uit op de Expertentafel die 2x per jaar wordt georganiseerd.

Wil je een afspraak? Contacteer hen rechtstreeks of via de manager van jouw incubator.

Gevers
Gevers is gevestigd op Corda Campus en adviseert inzake intellectuele eigendom (merken, octrooien, modellen, auteursrechten, domeinnamen etc.) met als doel innovatieve ideeën te beschermen en bedrijven de mogelijkheid te bieden verder te investeren in de opbouw van een goede reputatie en/of in Onderzoek & Ontwikkeling.

Contactpersoon: Bart Quanten

Bewoners uit de Limburgse incubatoren genieten volgend voordeel:

KBC en Start it @KBC
KBC is nauw verbonden met het Limburg Incubatorennetwerk en heeft op Corda een bankkantoor ter beschikking. Je kan er o.a terecht voor de praktische opstart van je onderneming of voor het samenstellen van de juiste financieringsmix. KBC heeft een breed gamma aan digitale toepassingen waarbij de KBC Mobile App werd uitgeroepen tot beste banking app ter wereld.

Start it @KBC is dan weer de grootste startup accelerator met de Limburgse incubatoren als lokale homebase. De accelerator plaatst founders van startups centraal en biedt zijn ondersteuningsprogramma volledig gratis aan.

Contactpersoon: Nadia Van der Velden of  Nadia@startit.be

Bewoners uit de Limburgse incubatoren genieten volgend voordeel:

SD WORX
SD Worx is je aanspreekpunt  voor alle thema’s en activiteiten gerelateerd aan het sociaal secretariaat: payroll, het berekenen van loon voor werknemers en zelfstandigen, HR advies, juridische vraagstukken (‘tax and legal’), optimalisatie van lonen, staffing solutions. Dit zowel voor de nationale als internationale groeibedrijven binnen het netwerk.
SD Worx heeft een jarenlange track record in het begeleiden van start up naar scale up met tips en tricks over payroll en HR door onze vaste payrollconsulenten gevestigd op jullie incubator

Contactpersoon: Yves Vanhees

Bewoners uit de Limburgse incubatoren genieten volgend voordeel:

Van Havermaet
Of het nu gaat over financieel, juridisch of fiscaal advies. Met meer dan 60 jaar ervaring in de sector en meer dan 230 medewerkers staat het bedrijf klaar voor innovatieve bedrijven uit de incubatoren.

Onder de sterke vleugels van Van Havermaet Innovation wordt kennis gedeeld op vlak van:
-Fiscale stimuli voor innovatie en subsidies
-Internationaal fiscaal en juridisch advies
-Accountancy & Business Controlling
-Juridische begeleiding op vlak van ondernemingsrecht, handelsrecht, sociaal recht en IP overeenkomsten
-Financiële waardering van ondernemingen en IP

Contactpersoon: Jonas Derycke

Bewoners uit de Limburgse incubatoren genieten volgend voordeel:

Voka
Voka, het grootste ondernemersnetwerk van Vlaanderen, waar je als ondernemer terecht kan van starter tot corporate. Onze samenwerking focust zich op de starterswerking en internationaal schalen. Voka biedt met Bryo een traject voor elke fase (idee, startup of scaleup) aan. Mercurio vat het internationaal ondernemen samen. Je bedrijf over de grens versterken of nieuwe markten verkennen komen hier aan bod.

Contactpersoon: Elen Olislagers

Bewoners uit de Limburgse incubatoren genieten volgend voordeel:

POM Limburg
POM Limburg werkt aan innovatieve projecten die de Limburgse economie duurzamer en digitaler maken. Hiervoor connecteert POM bedrijven, lokale besturen, kennisinstellingen en het middenveld.
Vanop het terrein verbinden de POM-antennes die economische spelers met elkaar, en met POM Limburg. Het team is dan ook wekelijks in de Limburgse incubatoren aanwezig.

Wat kunnen de POM-antennes betekenen voor start-ups?
• Ze brengen start-ups in contact met relevante mature bedrijven of lokale overheden.
• Ze betrekken hen bij de innovatieve platformen en projecten van POM Limburg, zoals de Einsteintelescoop of Boost Bouw Limburg.
• Ze zoeken samen naar andere opportuniteiten in Limburg.

Meer informatie over hun werking? Neem contact op via de Pom Antennes of 011 300 100 of via Erik Keustermans

LRM
LRM is een investeringsmaatschappij die economische groei in Limburg ontgint en stimuleert. LRM zorgt voor een stevige basis zodat bedrijven en projecten die jobs in Limburg creëren, kunnen groeien. Naast het ter beschikking stellen van kapitaal, ontwikkelt en baat LRM, met diverse partners, het Limburgs incubatorennetwerk uit.

Contactpersoon: Marc Beenders

Bewoners uit de Limburgse incubatoren genieten volgend voordeel:

© Limburg Startup - LSU 2024