Een werkplek boeken in één van onze incubatoren? Dat kan hier.

Nieuwe manager voor IncubaThor Genk

De managerstoel van IncubaThor staat niet langer leeg en zal voortaan warm gehouden worden door Kathleen Sterckx. Na bijna 4 jaar gewerkt te hebben als sitemanager van Thor Park, maakt zij de overstap naar IncubaThor. In haar nieuwe functie bij IncubaThor richt Kathleen zich op het verder uitbouwen van IncubaThor als uitvalsbasis voor starters en ambitieuze groeibedrijven, het dagelijkse management en de ontwikkeling van relaties met nieuwe strategische en belangrijke leads die focussen op Smart Energy, Innovation & Technology.

De 38-jarige Thor Park-specialiste beschikt over vele jaren ervaring. Nadat zij in 2004 afstudeerde als Master of Science – Geotechnical and Mining Engineering, zette zij haar eerste stappen op de arbeidsmarkt als Projectingenieur bij een milieuaannemer. Vervolgens bleef ze enkele jaren actief als project en algemeen manager bij een geotechnisch en geofysisch studiebureau. In 2015 besloot ze om als sitemanager van Thor Park haar schouders te zetten onder een ambitieus herbestemmingsproject van de voormalige mijnsite van Waterschei: “Gezien mijn achtergrond is het een unieke kans om te bouwen aan een toekomst rond technologie en wetenschappen op de fundamenten van het mijnverleden”, zegt Kathleen. “Ook bij IncubaThor zie ik de uitdaging om startende en groeiende bedrijven te linken aan partners waardoor ze verder kunnen uitgroeien tot succesvolle ondernemingen.”

“Wij zijn heel blij dat we met Kathleen Sterckx een ervaren Thor Park-deskundige in huis hebben”, vullen Ulrieke Hoffer en Dorien Van Den Broek aan. “We zijn ervan overtuigd dat Kathleen als manager van IncubaThor belangrijke impulsen zal geven die ons als incubator verder zullen doen groeien, maar ons ook een prominente rol zullen geven in de verdere uitbouw op Thor Park”.

© Limburg Startup - LSU 2024