Een werkplek boeken in één van onze incubatoren? Dat kan hier.

MOSA-RT nieuwe partner van Limburg Startup

Het partner-netwerk van Limburg Startup blijft groeien.

We zijn heel blij dat Mosa-RT uit Maaseik is toegetreden tot het Limburgs startup netwerk. Ondertussen telt LSU 44 partners waardoor we nog sterker staan in de begeleiding en ondersteuning van startups in onze provincie.

MOSA-RT is een voorbeeldschool in Maaseik waar leerlingen van zowel het technisch onderwijs als het algemeen secundair onderwijs elke dag samen op een mooie campus klaargestoomd worden voor de arbeidsmarkt.  De campus bestaat uit 3000 leerlingen. De gedurfde aanpak om alle leerlingen samen te begeleiden zorgt voor een unieke kruisbestuiving. De campus heeft een lange traditie in het samenwerken met vele bedrijven uit de Euregio.

“Alleen ga je sneller, samen geraak je verder! In de school van morgen bouwen we samen aan onze en uw toekomst via win-win situaties.”

Alle partners worden 2x per jaar uitgenodigd voor een gemeenschappelijk overleg. Tegelijkertijd wordt er voortdurend informeel samengewerkt om alle communities met elkaar te verbinden. Door deze samenwerkingen, in het voordeel van de starter, maken we als ondernemende regio terug een grote stap voorwaarts.

Bekijk hier alle andere LSU partners  met telkens hun contactpersoon. Aarzel niet hen te contacteren!

© Limburg Startup - LSU 2024