Een werkplek boeken in één van onze incubatoren? Dat kan hier.

Online platform zet al meer dan 1000 boekhouders in de vitrine

Boekhouderstotaal.be, het portaal voor KMO’s en zelfstandigen met alle(s over) boekhoudkundig en fiscaal experts, heeft een vliegende start genomen. Midden april, goed een jaar na de lancering van de site, is het duizendste boekhoudkantoor geregistreerd.

Initiatiefneemster Ann Vanbergen van Checked & Balanced:
“Grof geschat zal ongeveer één op de drie Nederlandstalige kantoren te vinden zijn op Boekhouderstotaal.be”

In dat tempo zal het dus niet lang duren eer Boekhouderstotaal.be de sector in Vlaanderen integraal covert. Afhankelijk van de bron telt België tussen de 5.500 en 7.700 kantoren, waarvan ongeveer 55 procent Nederlandstalig is.

Sneller en efficiënter dan koperen naamplaat
Dit snelle succes komt niet uit de lucht vallen. De site heeft een uiterst handige zoekfunctie om een boekhouder te selecteren op naam, plaats of specialisatie. Alle kantoren die lid zijn van het IAB, BIBF of IBR kunnen zich registreren op het portaal, gratis of tegen betaling voor extra zichtbaarheid. Online zichtbaarheid is vandaag een absolute must. Boekhouderstotaal.be biedt alle gebruikers bovendien een uitgebreid luik met interessante weetjes over cijferberoepers en nieuws uit de sector.
Nieuwe look voor grote broer taxxpert
Taxxpert.be, de grote broer van Boekhouderstotaal.be heeft recent ook een make-over kreeg. Taxxpert.be bestaat heel wat langer en kan bogen op een uitstekende reputatie. Deze site bundelt up-to-date inhoudelijke info over alle deelgebieden waarmee boekhouders, accountants en fiscale experts te maken krijgen en biedt heel wat links naar software, databanken, opleidingen, publicaties…

© Limburg Startup - LSU 2024