Een werkplek boeken in één van onze incubatoren? Dat kan hier.

Partneroverleg met LSU-experts en incubatoren

Limburg Startup en het Limburgs incubatorennetwerk kunnen rekenen op de expertise van 6 huisexperts. Op woensdag 7 juni werden de experts ontvangen in BioVille, samen met de managers van de verschillende incubatoren. Het overleg heeft als doel om de noden uit het netwerk te bespreken en de samenwerking met de partners te verdiepen.

De jongste bewoner uit het netwerk, Arthur Hencke founder van Evarmed werd uitgenodigd om zijn startup te pitchen, daarna kregen de partners in primeur een bezoek aan de uitbreiding van de Health & Care incubator Bioville. De opening van de derde vleugel is voorzien voor in het najaar.

Marc Beenders, Sr. Corporate Community Manager LRM:
“Van Havermaet, KBC, Start it @KBC, Gevers, Voka KVK Limburg, SD Worx zijn al verschillende jaren trouwe partners van het Limburgs startup eco-systeem. Ze staan de bewoners uit de verschillende incubatoren met raad en daad bij. Doordat we elkaar al vele jaren kennen is er een vertrouwensband die rechtstreeks in het voordeel speelt van de groeibedrijven uit ons netwerk. Ik wil de partners daarom ook bedanken voor hun engagement en voor de fijne samenwerking.”

© Limburg Startup - LSU 2024