Een werkplek boeken in één van onze incubatoren? Dat kan hier.

Pitch your Seat #2 uit de startblokken

LSU (Limburg Startup) en de zeven incubatoren deden in juni een oproep om nieuwe startups aan te trekken. Via het incubatieprogramma Pitch your seat krijgen recent gestarte ondernemers twee keer per jaar de kans om te solliciteren voor een gratis werkplek en een pakket coaching en begeleiding gedurende zes maanden.

Uit een selectie van 15 kandidaten werden maar liefst 9 innovatieve starters weerhouden voor het begeleidingstraject dat loopt van 1 oktober tot 31 maart en bestaat uit o.a maandelijkse coachings, groepssessies, deelname aan events en relevante doorverwijzingen.

De 2de editie is gestart en de eerste groepssessie vond deze week plaats.

Welke startups nemen deel aan Pitch your Seat #2?

ClipidoBarkology, Frisky, ProluxHydrofixMansion of DimensionLoconsilio Game DesignGraffo en Brainbox

De gekozen startups zijn actief in sectoren die ook terug te vinden zijn in het LRM incubatorennetwerk: ICT, health, energie, drones, creative, agro of cleantech.

Marc Beenders, sr. Corporate communty manager LRM:
“De 2de oproep is duidelijk niet onopgemerkt voorbij gegaan. We hebben de inschrijvingen vervroegd moeten afsluiten en we waren onder de indruk van de kwaliteit van de deelnemers tijdens de pitchdag. We kijken er naar uit de startups onder onze vleugels te nemen door hen te introduceren in het Limburgse startup eco-systeem dat bestaat uit 7 incubatoren met meer dan 1100 collega’s, 300 bedrijven, coaches en onze huisexperts KBC en Start it@KBC, SD Worx, Gevers, Van Havermaet en Voka.”

© Limburg Startup - LSU 2024