Een werkplek boeken in één van onze incubatoren? Dat kan hier.

Pitch your seat: de eerste lichting
LSU (Limburg Startup) en de zeven incubatoren deden in december een oproep om nieuwe startups aan te trekken.  Via het incubatieprogramma Pitch your seat krijgen recent gestarte ondernemers twee keer per jaar de kans om te solliciteren voor een gratis werkplek en een pakket coaching en begeleiding gedurende zes maanden.

De eerste oproep heeft zijn succes niet gemist. Uit een selectie van 20 kandidaten werden maar liefst 12 innovatieve starters weerhouden voor het begeleidingstraject dat loopt van 1 februari tot 30 juni en bestaat uit o.a maandelijkse coachings, groepssessies, deelname aan events en relevante doorverwijzingen.

De eerste lichting bestaat uit:
Daymaker, B3ET, Juumo.io, Geriatro, Exid, Oneflash, Renovaid, Social Runners, TrickleDepole.io, Fourmind en Prodigiz.

De gekozen startups zijn actief in sectoren die ook terug te vinden zijn in het LRM incubatorennetwerk: ICT, health, energie, drones, creative, agro of cleantech.

Marc Beenders, sr. Corporate communty manager LRM:
“De oproep in december is duidelijk niet onopgemerkt voorbij gegaan. We hebben de inschrijvingen vervroegd moeten afsluiten en we waren onder de indruk van de kwaliteit van de deelnemers tijdens de pitchdag. We kijken er naar uit de startups onder onze vleugels te nemen door hen te introduceren in het Limburgse startup eco-systeem dat bestaat uit 7 incubatoren met meer dan 1100 collega’s, 300 bedrijven, coaches en onze huisexperts KBC en Start it@KBC, SD Worx, Gevers, Van Havermaet en Voka.”

Robert Winters co-founder Geriatro
Je eigen startup lanceren is vaak een eenzame opdracht. Door direct te kunnen inpluggen in het Limburgse startup eco-systeem en een werkplek te krijgen gedurende 6 maanden gaat zeker voor snelheid zorgen voor zowel mezelf als ondernemer als voor mijn startup Geriatro.

 Na het succes van de eerste oproep zal na de zomer een 2de oproep gelanceerd worden. Kandidaten kunnen zich nu hier al aanmelden.

© Limburg Startup - LSU 2024