Een werkplek boeken in één van onze incubatoren? Dat kan hier.

Studenten worden ondernemers

Op 8 maart openen de laatstejaarsstudenten van keuzetraject KMO & Ondernemen  hun pop-ups in de Genkse binnenstad.  Ze zullen er 7 concept stores uitbaten voor 3 weken lang. UCLL en de Stad Genk willen met dit initiatief een impuls  geven aan het winkelcentrum en jonge ondernemerskracht in Limburg versterken.

Op initiatief van de studenten zal een deel van de opbrengst van hun pop-ups geschonken worden aan VZW De Kleine Prins. Deze vzw zet zich in Limburg met hart en ziel in voor kinderen die vóór de leeftijd van 18 jaar getroffen worden door een vorm van kanker of een levensbedreigende ziekte.

Je kan een bezoek brengen aan volgende pop ups:

Elle ’n Belle
Elle ’n Belle is een 100% vrouwelijke conceptstore waar alle vrouwen leuke en trendy producten vinden en dit alles gekoppeld aan een hippe bar! Of je nu opzoek bent naar de ideale lippenstift, een nieuw juweeltje of je hebt zin in een fabulous cocktail, het kan allemaal bij Elle ’n Belle! Bestel een drankje of een lekkere snack, zet je aan de spiegelwand of plof in onze comfortabele sofa. Kortom Elle ’n Belle wordt dus de ideale plek waar vrouwen kunnen ontspannen en genieten van onze schitterende producten.

Kop-Up
Op 8 maart 2018 opent de Kop-up zijn deuren in Genk-centrum. U kan in deze gezellige pop-up store terecht voor een authentiek tasje koffie, thee, zoete lekkernijen en tijdens het weekend zelfs voor een overheerlijk ontbijt! We hopen jullie dan ook spoedig te mogen verwelkomen in de Kop-up. Meer informatie volgt later, hou dus zeker onze facebookpagina in de gaten.

Mood
MOOD is een ‘feel good store’, opgericht door 4 toffe gasten. Bij ons kan je in een relaxte sfeer genieten van lekkere drankjes als gin, bier, limonade, koffie en zelfs tequila voor de durvers. We verkopen ook allerlei leuke hebbedingetjes om je huis mee op te fleuren. Dit allemaal in samenwerking met jonge, Limburgse ondernemingen. Dames & heren, jong & oud: iedereen is welkom van 8 tot 24 maart in pand Blauw in Genk!

Pink & Bink
Pink & Bink, ons concept is om de kloof tussen mannen en vrouwen op zowel maatschappelijk als sociaal vlak te overbruggen door een duidelijke boodschap naar buiten te brengen. We richten een hippe winkel op waar zowel mannelijke als vrouwelijke consumenten van harte welkom zijn!

Season Switch
Wij zijn zes KMO-studenten van UCLL-campus Diepenbeek. Via onze school hebben we de kans gekregen om een eigen pop-up store te openen in het centrum van Genk. Als concept hebben we gekozen om met twee seizoenen te werken namelijk, Zomer en Winter, vandaar onze naam: “Season Switch”. We willen vooral focussen op een leuke beleving en deze willen we creëren door aangepast interieur. Ook in onze drankjes en de spulletjes die we gaan verkopen, zul je de seizoenen zeker terugvinden.

Unique
Wij zijn een unieke koffie/cocktailbar waarin je alles naar eigen wens kan samenstellen. Hierbij kan je genieten van de heerlijke vegan desserts van Peas. Bij ons vind je ook de nieuwe kledingcollectie van DDL, de trendy zonnebrillen van Sunglassvenue, de beste parfums van Bargello en de mooie handgemaakte keramieken van Laurenvandriessche. Ook kan je t-shirts en tassen naar de gewenste print ter plaatse laten bedrukken. Bij ons heb je het helemaal naar je zin en geniet je zoals JIJ het wilt!

Putteke Genk
Bij Putteke Genk draait alles om het mijnverleden en de multiculturaliteit die het met zich meebracht. In deze pop-up wordt een winkeltje, waar (typische) dranken, geschenkpakketten e.d. verkregen kunnen worden, gecombineerd met een bar waar de klanten kunnen genieten van een drankje of versnapering. Deze 2 delen worden verbonden met een gang die een mijngang nabootst om de klanten dé ultieme mijnbeleving mee te geven.

Locaties:

Stadsplein 11 Shopping 2, nr 19, bus 20 Rootenstraat 5
Putteke Genk Kop-up MOOD
Elle ’n Belle Pink & Bink
Season Switch
Unique

 

© Limburg Startup - LSU 2024