Een werkplek boeken in één van onze incubatoren? Dat kan hier.

Limburg Leads op 20 + 21 oktober in Mecc Maastricht 
Digitalisering – Duurzaamheid – Talent – Mobiliteit

Limburg Leads is hét Euregionale platform waar bedrijfsleven, overheid en kennisinstellingen elkaar ontmoeten, kennis vermenigvuldigen én goede zaken doen. Want door waardevolle ontmoetingen ontstaan succesvolle leads. Limburg Leads gaat letterlijk en figuurlijk over grenzen heen. Om voortdurende ontwikkeling, voortuitgang en duurzame groei te stimuleren. Met actuele en innovatieve thema’s en inspirerende top sprekers. Zodat jij als ondernemer de lead kunt pakken en succesvol kunt zijn.

30 Euregionale startups in de Startup Arena

LRM, LIOF en NRW Bank nodigen 30 beloftevolle startups en scaleups uit op de grootste Euregionale Startup Arena. Je leert hun innovaties kennen op de groepsstand en tijdens de verschillende pitches doorheen de dag.

Vanuit het incubatorennetwerk zullen de volgende 10 startups aanwezig zijn:

-Mobietrain en Toster (C-mine Crib)
-Avisum (DronePort)
-Kwarts + Umital + Cranium + Responsum (Corda)
-Brightest (IncubaThor)
-CTP Pharma (Bioville)
-Profisi (GreenVille)

Een voorproefje ontdek je hier

Prins Constantijn opent Limburg Leads op 20 oktober
De voorman van Techleap, dat verantwoordelijk is voor het Rijksbrede start-up en scale-up beleid, nam medio 2016 het stokje over als startup-ambassadeur van Neelie Kroes. Het programma van Techleap richt zich op het bevorderen van de doorgroei van scale-ups naar grote technologiebedrijven en sluit daarmee perfect aan bij het programma van Limburg Leads. Prins Constantijn zal live aanwezig zijn.

Claim je gratis ticket hier

© Limburg Startup - LSU 2024