Een werkplek boeken in één van onze incubatoren? Dat kan hier.

Provincie Limburg is op zoek naar toekomstmakers

Provinciale subsidie van max €50.000

“The future belongs to those who prepare for it today.”
Dit citaat van Malcolm X onderschrijft de stelling dat in de geglobaliseerde markt innovatie absoluut noodzakelijk is voor het behoud van de marktpositie en voor verdere bedrijfsgroei. Innovatie is meer dan technologische vernieuwing en kan evenzeer meerwaarde creëren voor maatschappelijk uitdagingen. Bovendien is innovatie niet alleen een zaak van grote bedrijven en multinationals die over een eigen O&O afdeling beschikken. Ook voor kmo’s is het zoeken naar nieuwe producten, diensten en processen absoluut noodzakelijk.

Kruisbestuiving doet Limburgse economie groeien
Nieuwe economische opportuniteiten hoeven ook niet steeds het resultaat te zijn van lange en vaak dure onderzoekstrajecten maar kunnen ook worden gecreëerd door het samenbrengen van bestaande kennis en skills, creatieve inzichten, technologieën, productiewijzen, dienstverleningsconcepten, … aanwezig in grote bedrijven, kmo’s en non-profitorganisaties. Het is deze kruisbestuiving tussen ondernemingen van dezelfde economische sector of tussen bedrijven van verschillende sectoren die de provincie Limburg wilt ondersteunen. De focus ligt op de Limburgse kmo’s die nieuwe economische meerwaarde voor het eigen bedrijf, de werknemers en de Limburgse economie creëren.

Met een provinciale subsidie van maximaal 50.000 euro dagen wij de Limburgse ondernemers uit om over de eigen bedrijfsmuren heen en in samenwerking met andere bedrijven innovatie te zoeken en te realiseren. Is uw ondernemingszin geprikkeld en heeft u ambitie om een economische toekomstmaker te zijn, maak dan gebruik van de provinciale impulsfinanciering.

Bekijk hier alle info

© Limburg Startup - LSU 2024