Een werkplek boeken in één van onze incubatoren? Dat kan hier.

PXL en Up-To-Date Webdesign samen voor de Warmste Week

Hogeschool PXL en UP-TO-DATE WebDesign uit Lanaken geven in de kerstperiode vier Smart-Sites weg aan vier verenigingen die zich inzetten voor een goed doel. Het bedrijf van de familie Jans uit Lanaken viert in januari namelijk zijn vierde verjaardag. Elf initiatieven / vzw’s hebben zich kandidaat gesteld om zo’n ‘slimme’ website te laten ontwikkelen door UP-TO-DATE WebDesign. Het publiek kan tot 19 december stemmen voor één of meerdere deelnemers. Op vrijdag 21 december maken de Limburgse gouverneur Herman Reynders en Algemeen Directeur Ben Lambrechts van Hogeschool PXL in Hasselt de vier winnaars bekend.

De elf kandidaten
De deelnemende verenigingen zijn: VZW Recycleren voor Natuurpunt‎, Spel VZW‎, VZW Basis‎, G-Team van Eendracht Mechelen‎, Wandeling Tegen Dementie‎, VZW Homie‎, VZW Oscar,‎ VZW Apopo‎, G-Basket Zolder‎, Heideatelier‎ en VZW Poezenpootjes‎. Er kan gestemd worden tot 19 december. Op vrijdag 21 december om 8.30 uur volgt dan de bekendmaking van de vier winnaars. Dat gebeurt in de gebouwen van Hogeschool PXL in Hasselt, door gouverneur Herman Reynders en Algemeen Directeur Ben Lambrechts van Hogeschool PXL.

Samenwerking studenten communicatiemanagement
De studenten Communicatiemanagement aan Hogeschool PXL zetten een online campagne op waarbij ze stemmen ronselen voor deze elf goede doelen. De laatstejaarsstudenten zijn ingedeeld in elf groepen, iedere groep zet zijn schouders onder een goed doel. Zij creëren een online campagne om stemmen te verzamelen. De vier goede doelen die op 19 december de meeste stemmen halen winnen een Smart-Site for Life.

De stemmen stromen vlot binnen en het is voor vele goede doelen een nek aan nek race. Stem zelf ook via deze link en help de goede doelen om een Smart-Site for Life te winnen!Op 19 december sluit de stemming, op 21 december worden de vier Smart-Sites uitgereikt.

© Limburg Startup - LSU 2024