Een werkplek boeken in één van onze incubatoren? Dat kan hier.

Quasydoc zorgt voor groei

Quasydoc het Hasseltse bedrijf gelegen aan de Herkenrodesingel en specialist in internetsoftware voor de voedingsindustrie versterkt zijn kapitaal en zet in op sterke groei.

Johan Vandercappellen, die Quasydoc als éénmansbedrijf oprichtte in 2004, haalt Toon Hutsebaut, tot voor kort vennoot van het Halense Kaasbrik, binnen als mede-eigenaar. Beiden leerden mekaar twintig jaar geleden kennen als collega’s bij Yoko Cheese uit Genk en vinden elkaar nu terug bij Quasydoc.

Quasydoc ontwikkelt allerhande voeding gerelateerde internet oplossingen voor zowel de industrie als grootkeukens. Gegroeid vanuit een software pakket voor het beheer van kwaliteitssystemen in de voedingsindustrie, biedt Quasydoc nu een volledig geïntegreerd software pakket aan voor zowel kwaliteits-, stock- als productiebeheer. Quasydoc is ook eigenaar van Foodinformation, een on-line platform dat een jaar geleden werd gelanceerd ter ondersteuning van het allergenenbeheer in de Horeca.

Het ambitieuze businessplan moet er voor zorgen dat Quasydoc zijn omzet tegen 2020 verdrievoudigt. Naast het ontwikkelen van nieuwe producten, die de steeds strenger wordende eisen in de voedingsindustrie ondersteunen, zal zowel nationaal als internationaal sterk ingezet worden op partnerships met lokale specialisten om de groei te realiseren.

Quasydoc stelt op dit ogenblik twaalf mensen tewerk. Door het nieuwe ambitieuze plan is in ieder geval de verankering in Limburg en België gegarandeerd.

 

© Limburg Startup - LSU 2024