Een werkplek boeken in één van onze incubatoren? Dat kan hier.

Meet the LSU Commuity: Kristof Das, Agropolis
Elke maand brengen we het verhaal van iemand die actief deelneemt aan de Limburg Startup community. Vandaag geven we het woord aan Kristof Das, manager van Agropolis


Wat kan Agropolis betekenen voor startende bedrijven?
Agropolis Kinrooi zet volop in op innovatie voor land- en tuinbouw. Elk bedrijf dat zich richt op een nieuw product, een nieuwe dienst of technologie in land- en tuinbouw, kan toetreden tot onze community. We zorgen ervoor dat je terecht komt in een omgeving die “landbouw-minded” is en open staat voor vernieuwing. Enerzijds bestaat die communty uit zeer uiteenlopende bedrijven en partners die zich vestigen op Agropolis, en anderzijds kunnen we rekenen op een groot aantal land- en tuinbouwers uit de regio die nauw betrokken zijn bij Agropolis.

Agropolis is méér dan een incubator. Dankzij de combinatie met het omliggend bedrijventerrein, bieden we ruimte aan ondernemingen die zich in eender welke fase van de groeicyclus bevinden. Concreet houdt dit in dat je als startup begint met een seat in ons flexwerkkantoor en je uiteindelijk kan doorgroeien naar een eigen pand op onze bedrijvensite. Samen met onze partners zijn we jouw klankbord om je te begeleiden doorheen dit traject.

Wat is de meerwaarde van LSU?
Deel uitmaken van de LSU community maakt voor Agropolis de weg zeer kort naar het vinden van de juiste partners voor ons én onze bedrijven. LSU is het perfecte medium om op een laagdrempelige manier de juiste mensen, events en kennis samen te brengen. Hier kunnen wij als incubator handig gebruik van maken, zodat we meteen de juiste weg kunnen wijzen voor onze bedrijven. Dankzij LSU vergroot ons eigen startup netwerk en kan onze dienstverlening naar onze bedrijven dus een pak effiënter verlopen.

Hoe zie jij de toekomst van ondernemend Limburg?
Via het opzetten van intitiatieven zoals LSU, is door ondernemend Limburg duidelijk de weg ingeslagen van samenwerking. De complementariteit aan kennis en ervaring die in de regio aanwezig is, biedt een enorm potentieel om ondernemerschap in de regio een enorme boost te geven. We geloven dan ook dat samenwerking de enige en juiste keuze is.

Meer info: http://www.agropolis-kinrooi.be/

© Limburg Startup - LSU 2024