Een werkplek boeken in één van onze incubatoren? Dat kan hier.

SD Worx verlengt partnership Limburgs Incubatorennetwerk

SD Worx, al enkele jaren partner van een aantal Limburgse incubatoren heeft haar partnership opnieuw verlengd. Hierdoor bevestigd SD Worx haar vertrouwen als groepspartner om de Limburgse start-ups een boost te geven. Hun expertise domein is belangrijk in de war for talent waar tech-startups en groeibedrijven volop mee worstelen.

Start-ups die gevestigd zijn in Corda INC, GreenVille, BioVille, Agropolis, IncubaThor, C-Mine DronePort en Agropolis konden al rekenen op werkruimtes en begeleiding en kunnen terecht bij onze partners voor al hun vragen. SD Worx zal alle HR uitdagingen voor haar rekening nemen.

SD Worx staat voor een complete dienstverlening op het vlak van payroll, hr-administratie, optimale verloning en slim inzetten van medewerkers. Ze hebben vandaag al kantoren op Corda Campus en IncubaThor.

SD Worx zal o.a fysiek aanwezig zijn in de verschillende incubatoren om kennis te delen. Op deze manier kunnen de groeibedrijven snel en laagdrempelig advies inwinnen voor al hun HR vragen.

Yves Vanhees, Kantoordirecteur SD Worx Hasselt:
“Vanuit SD Worx hechten we veel belang aan een vertrouwensband met start-ups in hun groei en ontwikkeling. Hierbij kunnen we door onze opgebouwde expertise en digitaal aanbod het verschil maken.”

© Limburg Startup - LSU 2024