Een werkplek boeken in één van onze incubatoren? Dat kan hier.

SD Worx verlengt partnership Limburgs Incubatorennetwerk

SD Worx, al enkele jaren partner van een aantal Limburgse incubatoren heeft haar partnership uitgebreid tot het volledige netwerk. Hierdoor is SD Worx de 5de groepspartner geworden en biedt ze naast, KBC, Gevers, Start it @KBC en Van Havermaet de krachten om Limburgse start-ups een boost te geven. Hun expertise domein is belangrijk in de war for talent waar tech-startups en groeibedrijven volop mee worstelen.

Start-ups die gevestigd zijn in Corda INC, GreenVille, BioVille, Agropolis, Mia-H, BikeValley, C-Mine of DronePort konden al rekenen op werkruimtes en begeleiding, maar kunnen sinds kort ook beroep doen op experten voor al hun ondernemersvragen.

SD Worx staat voor een complete dienstverlening op het vlak van payroll, hr-administratie, optimale verloning en slim inzetten van medewerkers. Ze hebben vandaag al kantoren op Corda Campus en IncubaThor.

SD Worx zal o.a fysiek aanwezig zijn in de verschillende incubatoren om kennis te delen. Op deze manier kunnen de groeibedrijven snel en laagdrempelig advies inwinnen voor al hun HR vragen.

Roel Mentens, accountmanager partner SD Worx:
“Vanuit SD Worx hechten we veel belang aan een vertrouwensband met start-ups in hun groei en ontwikkeling. Hierbij kunnen we door onze opgebouwde expertise en digitaal aanbod het verschil maken.”

Tom Vanham, CEO LRM:
“Snelle toegang tot een pool van experten is essentieel voor startups die snel willen schakelen. Door het aanbieden van dit netwerk komen we tegemoet aan de vragen van de bedrijven in de incubatoren.”

 

© Limburg Startup - LSU 2024