Een werkplek boeken in één van onze incubatoren? Dat kan hier.

Als je een alarm hebt dat afgaat als er wordt ingebroken, dan wil dat eerst en vooral zeggen dat er iemand is binnengeraakt. Een inbreker tegenhouden vóór hij het pand betreedt, dat is de uitdaging. En die ging de Limburgse start-up Secury360 aan, met de hulp van AI en het inzicht van zijn community.

Frederick Jacobs, met meer dan vijftien jaar ervaring als distributeur van beveiligingsoplossingen, richtte Secury360 op in 2019. Zijn visie op het overwinnen van de tekortkomingen van bestaande camerasystemen leidde tot de ontwikkeling van een unieke box die aan bestaande of nieuwe camerasystemen kan worden gekoppeld. Het vermogen om inbrekers te detecteren vóór een inbraak maakt Secury360 een pionier in innovatie. De startup gooit hoge ogen want ze wist al meerdere investeerders aan te trekken, waaronder LRM, en won in 2023 de titel van Limburgse Startup van het Jaar, uitgereikt door Limburg Startup.

Vandaag gaat het bedrijf nog een stap verder en lanceert ze enkele nieuwe technologieën.

Op donderdag 6 juni 2024 presenteerde Secury360 de nieuwe S360 box, aanzienlijke verbeteringen aan hun Cloud Portal, bijgewerkte AI met uitgebreide camera connectiviteit, en een nieuwe prijsstructuur. Al deze ontwikkelingen zijn ontworpen om gebruikers ongeëvenaarde efficiëntie en controle te bieden

Het middelpunt van deze lancering, de nieuwe S360 box, biedt opmerkelijke integratiemogelijkheden en ingebouwde functies die tijd, geld en ruimte besparen. Met de mogelijkheid om rechtstreeks verbinding te maken met on-site camera’s, hebben gebruikers moeiteloos toegang tot alarm functies. Bovendien bevat de S360 box nu een ingebouwde harde schijf, waardoor hij als een standalone VMS-oplossing kan werken, wat flexibiliteit en krachtige prestaties in één compact apparaat biedt.

Ter aanvulling op de nieuwe hardware heeft Secury360 belangrijke updates doorgevoerd in de Cloud Portal, waardoor navigatie en installatieprocessen vereenvoudigd zijn. De nieuwe interface geeft gebruikers nog meer controle over hun beveiligingssystemen, stroomlijnt operaties en verbetert de algehele gebruikerservaring. Installateurs kunnen nu genieten van een nog intuïtiever installatieproces, wat zorgt voor efficiënte en probleemloze installaties.

Daarnaast introduceert Secury360 een nieuwe prijsstructuur die transparantie en flexibiliteit biedt in de dynamische beveiligingsmarkt van vandaag. Dit concurrerende prijsmodel is ontworpen om klanten duidelijke, eenvoudige opties te bieden die aan hun specifieke behoeften voldoen, zodat zij de beste waarde voor hun investering krijgen.

De kern van deze vooruitgangen is de bijgewerkte AI-technologie, die nu in staat is om verbinding te maken met acht camerastreams tegelijkertijd. Deze verbetering geeft gebruikers een breder en gedetailleerder bewakingsvermogen, waardoor de algehele effectiviteit van hun beveiligingssystemen wordt verhoogd.

Frederik Jacobs, founder van Secury 360:
“We zijn enorm enthousiast om deze updates te introduceren,” kondigde Frederic Jacobs, de CEO van Secury360, aan. “De nieuwe S360 box, verbeterde Cloud Portal en bijgewerkte AI tonen onze toewijding aan het leveren van beveiligingsoplossingen die de klant nodig heeft. We geloven dat deze vooruitgangen onze klanten ongeëvenaarde controle en efficiëntie zullen bieden, en een nieuwe standaard in de beveiligingsindustrie zullen zetten.”

Meer info: https://www.secury-360.com/

© Limburg Startup - LSU 2024