Een werkplek boeken in één van onze incubatoren? Dat kan hier.

Secury360 lanceert eerste AI-gedreven beveiligingsmodule voor bedrijven & particulieren 

Secury360 koppelt en verwerkt de externe camerabeelden via AI om zo razendsnelle en correcte alarmering te genereren via een community van gecertifieerde beeldencontroleurs.

Secury360, een beveiligingsstartup opgericht door Frederick Jacobs, lanceert vandaag haar eerste module. Met de eerste versie van de module zullen klanten hun huidige alarmsysteem kunnen transformeren naar een 100% preventieve beveiligingsinstallatie.

Door de module te koppelen aan de artificiële intelligentie op de camera’s kan Secury360 automatisch beelden capteren en naar haar globale community van gecertifieerde beeldencontroleurs sturen. Concreet wordt er bij detectie van een mogelijke inbreker een video clip gemaakt van 5 seconden en deze wordt geanonimiseerd doorgestuurd naar een subset van mensen die bevestigen of het beeld wel degelijk bewegende mensen bevat of dat het gaat om een vals alarm. Wanneer genoeg mensen het beeld als inbraak melden zal de Secury360 module automatisch preventief inbrekers afschrikken.

Disruptief.
“Secury360 is opgericht met disruptie als doel. De beveiligingsmarkt geeft te weinig garanties voor producten die vaak tienduizenden euro’s kosten. Zelfs met een zware investering hebben inbrekers soms nog tot minuten toe toegang tot de beveiligde locatie” zegt CEO Frederik Jacobs, “Eén vaste prijs, een preventief product en onze eigen Garantie360. Daarmee willen we de security markt wakker schudden. Met Secury360 staan we voor kwaliteitsgarantie en preventie.” of Met Secury360 staan we garant voor een veilig kwalitatief & preventief systeem

3 minuten. 90% van de schade.
Een inbreker doet er gemiddeld 3 minuten over om binnen te geraken, met als gevolg typisch duizenden euro’s schade en diefstal. Onze oplossing reageert binnen de 30 seconden, dit enorm ingekort tijdsluik brengt de schade aan het pand & de inhoud drastisch omlaag en is wat Secury360 uniek maakt.

Over het product
Concreet bestaat het product uit een module met de Secury360 software op en koppelt het met bestaande camerasystemen van Bosch, HIKVision & Dahua. Als de gebruiker nog geen camera-infrastructuur heeft dan kan deze mee geïnstalleerd worden. Via zijn alarm systeem of app kan de gebruiker zijn Secury360 module aanzetten wanneer hij de buiten beveiliging wil opzetten.

© Limburg Startup - LSU 2024