Een werkplek boeken in één van onze incubatoren? Dat kan hier.

Shampop wint Jong VOKA Gen Z Award

Een shampoo in tabletvorm, perfect gedoseerd zodat één tablet volstaat voor één wasbeurt en je geen plasticafval meer hebt. Met het innovatieve product Shampop winnen vijf studenten Handelswetenschappen aan UHasselt dit jaar de Jong VOKA Gen Z Award “Met onze vegan shampoo willen we de plasticvervuiling tegengaan en richten we ons voornamelijk op de hotelsector”, zegt Floris Lisabeth student Handelswetenschappen aan UHasselt en één van de bedenkers van Shampop.

Jong Voka Limburg verenigt jonge ondernemers en high potentials in Limburg. Het biedt een dynamisch netwerk om ervaringen uit te wisselen, open discussies te voeren en contacten te leggen die helpen in de uitbouw van hun persoonlijk ondernemersnetwerk. Dit door middel van netwerkactiviteiten, inspirerende bedrijfsbezoeken en uitgebreide vormingstrajecten. Voor het 2de jaar op rij organiseert Jong Voka Limburg de Gen Z Award. 4 startups, opgericht door student-ondernemers namen het in de spannende finale tegen elkaar op.

Shampop wist de vak- en publieksjury te overtuigen met hun innovatieve oplossing en winnen hiermee een prijzenpot twv 25.000€

 

© Limburg Startup - LSU 2024