Een werkplek boeken in één van onze incubatoren? Dat kan hier.

ShopUp zoekt Hasseltse startups

ShopUp is een prepilootproject waarbij CityDepot, Joyn, PXL Research en de Stad Hasselt, met de steun van EFRO (Europees Fonds Regionale Ontwikkeling) verschillende diensten uittesten en uitbouwen om het comfort en de beleving voor de shopper in Hasselt te vergroten.  ShopUp ligt op de Hasseltse Grote Markt en is vanaf 28 juni dagelijks open op shoppingdagen.

Wat kan je er ontdekken?

– Lockers voor je aankopen

– Pop-up shops

– Uitleendienst kinderwagens en bolderkarren

– Ververs- en babyhoek

– Info over shoppen

– Win-acties

Voor de maand juli is ShopUp nog op zoek naar start-ups die hun product in de ShopUp willen presenteren in de vorm van een pop-up shop.

Ben je geïnteresseerd en voldoe je aan de onderstaande voorwaarden, bezorg ons dan een presentatie van je start-up en je product(en).


Voorwaarden

– je bedrijf bestaat niet langer dan 3 jaar

– je bedrijf verkoopt een nieuw product, maakt gebruik van nieuwe technologieën om bestaande producten te verbeteren of is op een andere manier vernieuwend bezig. We zijn op zoek naar producten eerder dan diensten.

– je hebt een duidelijke link met Hasselt (door afkomst betrokkenen, vestigingsadres of andere)

– je kan gedurende een volledige week aanwezig zijn in de ShopUp om je producten te vertegenwoordigen. De ShopUp is in juli dagelijks open op ma, di, wo, do, vr van 13u30 – 18u en za van 11u – 20u

Deelname is gratis – enkel contact nemen met Shopup@joyn.be 

© Limburg Startup - LSU 2024