Een werkplek boeken in één van onze incubatoren? Dat kan hier.

SmallTeaser is Startup of the Year!

SmallTeaser.com werd zonet verkozen tot “Start-up of the Year 2017”. Deze onderscheiding wordt jaarlijks uitgereikt door Startups.be aan de meest inspirerende onderneming uit de Belgische start-up wereld.

Een gespecialiseerde jury stelde, na veel wikken en wegen, een shortlist samen van meest beloftevolle start-ups. Een online stemming bepaalde vervolgens dat Small Teaser de felbegeerde award mee naar Limburg mag nemen.

Stijn Janssens: “We zijn trots. Het is een erkenning van het harde werk voor ons volledige team. Dankzij Small Teaser kunnen gedreven personen met dezelfde interesses samen een digitaal magazine lanceren of mee schrijven aan één van de bestaande publicaties”

Het bedrijf van de tweeling Stijn & Ruth Janssens, ging van start in 2015 en is gevestigd op de Corda INCubator in Hasselt. Ze worden ondersteund door Imec en LRM en bieden naast een eenvoudige tool om content online te publiceren, ook een verdienmodel met advertentie-inkomsten aan.

Ruth Janssens: “Maar er is meer, dankzij de ingebouwde advertentieserver is het mogelijk om bloggers al vanaf het eerste artikel te belonen met een deel van de advertentie-inkomsten op basis van de populariteit van de content. Wereldwijd tellen ze inmiddels duizenden gebruikers en dat aantal zit in stijgende lijn. “Meer en meer mensen publiceren content online, willen snel een lezerspubliek opbouwen en als het mogelijk is ook nog financieel beloond worden. We helpen onze bloggers met het vinden van de juiste community zodat ze er niet alleen voor staan, meteen een lezerspubliek hebben en inkomsten kunnen genereren”

Zin om zelf te beginnen bloggen? Bezoek dan zeker eens www.smallteaser.com

Limburg Startup wenst Stijn, Ruth en het hele SmallTeaser-team van harte proficiat!

© Limburg Startup - LSU 2024