Terug naar overzicht
27 september 2016

Starter & Technology Jobfair groot succes Nieuws

De technologiewereld is booming en de vraag naar goede ICT-profielen is groot. Kleine starters, maar ook grote multinationals zijn op zoek naar de juiste mensen om hun team te versterken. Daarom organiseerde LSU samen met Corda Campus, en de verschillende Limburgse incubatoren, de eerste Starter & Technology Job Fair op 6 september. Een groot jobevent voor de bedrijven op Corda Campus en alle start-ups uit de verschillende incubatoren. Maar liefst 50 bedrijven schreven zich reeds in voor de jobbeurs, samen zijn ze goed voor meer dan 100 vacatures binnen ICT, marketing en sales. Een indrukwekkend aantal dat aangeeft dat de ‘war for talent’ woedt in volle hevigheid.

Limburg is volop bezig met de transformatie naar een meer kennis gedreven economie. De aanwezigheid van de verschillende incubatoren speelt hier een belangrijke rol in. Met meer dan 160 nieuwe bedrijven komen de verschillende incubatoren op kruissnelheid. De uitdagingen zijn er, en er ligt er meer dan voldoende werk op de plank, maar het ontbreekt aan de juiste profielen om te kunnen schalen.

Om hierop een antwoord te bieden nam Limburg Startup het initiatief om alle openstaande vacatures te bundelen tijdens een groot jobevent. Op dit event werden alle bedrijven van Corda Campus en de incubatoren uitgenodigd om zich voor te stellen aan nieuwe collega’s.

“Werken voor een startup biedt vele voordelen als je houdt van afwisseling. Je leert erg veel bij op een korte periode en je draagt bij tot de ontwikkeling van nieuwe innovatieve ideeën. Denk daarbij ook aan de inspirerende omgeving om samen met andere start-ups aan de slag te gaan en je hebt alle ingrediënten om je carrière een echte boost te geven.”

zegt Marc Beenders, community manager Limburg Startup.

Auteur: Marc Beenders
Delen:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

NieuwsWhat‘s new around the block