Een werkplek boeken in één van onze incubatoren? Dat kan hier.

 KRC Genk lanceert in samenwerking met Limburg Startup een nieuwe businessformule in de Luminus Arena: de KRC Genk starterscorner.

Genk verwelkomt zo jonge starters in de Luminus Arena, met méér dan 500 business partners de grootste business club van Limburg. “In de KRC Genk starterscorner combineer je een avondje topvoetbal met de unieke opportuniteit om medestarters te leren kennen en zaken te doen. Want kansen geven aan jong talent, zowel op het plein als ernaast, maakt deel uit van ons DNA”, aldus Commercieel Directeur van KRC Genk Stephan Poelmans.

 

Marc Beenders, Community Manager Limburg Startup: “Limburg bruist van ondernemerstalent, dat zien we nu al een tijdje in de positieve cijfers. Toen KRC Genk de vraag stelde om de startup community te verbinden met de sportieve en business community van KRC Genk waren we onmiddellijk enthousiast. Netwerken is voor veel startups nog een onbekend gegeven, ook al hebben ze, misschien méér dan gevestigde bedrijven, nood aan waardevolle contacten. We zijn daarom heel blij dat meer dan 100 startups de kans krijgen om te proeven van de meerwaarde die er te vinden is in de grootste businessclub van Limburg.”

In het bijzijn van Marc Beenders, Stephan Poelmans en Voorzitter van KRC Genk Peter Croonen werd de starterscorner officieel geopend op zaterdag 23 september, voor de thuiswedstrijd tegen KV Oostende. Doorheen het seizoen zullen in de corner verschillende initiatieven georganiseerd worden voor en door starters.

© Limburg Startup - LSU 2024