Een werkplek boeken in één van onze incubatoren? Dat kan hier.

Startup in de kijker: Acompany

David Geuens verdiende eerder zijn strepen bij onder meer Mobile Vikings en Cegeka. In september richtte hij zijn eigen bedrijf op.

“Met Acompany helpen wij bedrijven bij het digitaliseringsproces. We nemen ze bijna letterlijk bij de hand”

David Geuens studeerde marketing aan de toenmalige KHLim en handelswetenschappen in Brussel. Bij Cegeka was hij tot vorig jaar verantwoordelijk voor de digitale transformatie. Samen met Nick Oostvogels en Dirk Bielen hield hij daarna Acompany boven de doopvont.

“Bedrijven staan allemaal voor de digitale overgang. Dat kan gaan over websites, bestelportalen, HR- of bedrijfsprocessen. Ondernemers willen klaar zijn voor de klant van de toekomst. Acompany helpt hen bij de digitalisering, want de vraag is vaak: hoe beginnen we hieraan? Het merendeel van de mensen in het management komt vaak nog uit de analoge tijden, of heeft voor digitalisering geen tijd. Want dat is niet enkel een project voor IT of marketing, het raakt het hele bedrijf”, zegt Geuens.

Acompany helpt bedrijven bij het uittekenen van de digitale strategie en zorgt ook voor een stappenplan. “Dat doen we samen met alle betrokkenen in het bedrijf. We letten er op dat alles binnen budget en tijd wordt opgeleverd”, zegt Geuens.

Tot slot begeleidt Acompany de veranderingen die het digitaliseringsproces met zich meebrengt. “We zorgen ervoor dat het personeel mee is met de nieuwe manier van werken, en zich daarop kan organiseren. Dit onderdeel is van wezenlijk belang, want het bepaalt de impact voor de organisatie.”

www.acompany.digital
Contacteer David als LSU Coach

© Limburg Startup - LSU 2024