Een werkplek boeken in één van onze incubatoren? Dat kan hier.

Startup in de kijker: Baskwell

Op de warmste dag van het jaar zetten we graag de nieuwe startup Baskwell in de kijker. Baskwell.com  biedt je de kans om met een dagpas te genieten van luxe zwembaden in vier en vijf sterren hotels over de hele wereld. De ultieme luxe ervaren tegen een beperkte prijs.

Het idee voor de deze startup is onstaan tijdens een backpackreis in Azie.

Brian Broeders, Co-Founder Baskwell

“De nood tijdens deze reis ontstond om af en toe een dagje luxe in te bouwen na de vele hostels. Bij het boeken van deze resorts viel het me op dat mijn vriendin zich in haar keuze liet leiden door de foto’s van zwembaden. De rest van het verblijf was ondergeschikt.”

Al liggende aan het schitterende zwembad kwam hij tot het idee om dagpassen te gaan aanbieden voor luxe hotel zwembaden. Tot zijn verbazing vond hij hier veel vraag voor op platforms als tripadvisor, maar was het aanbod van hotels volstrekt onduidelijk en nergens online te vinden.

Na meer dan 1200 vier- en vijfsteren hotels te hebben gecontacteerd, bleek dat veel hotels standaard dagpassen aanbieden voor alle faciliteiten zoals zwembad, sauna en fitness, alleen werd dit aanbod nergens gepromoot. Dit gaf de doorslag om een online platform te bouwen om dit aanbod kenbaar te maken.

Dagpassen zijn voor reizigers met een budget niet alleen goedkoper, maar zijn ook interessant voor de lokale bevolking die niet hoeven te overnachten en AirBnb liefhebbers waar vaak geen faciliteiten bij zijn.

Sterk team

Het Baskwell-team bestaat uit 3 vrienden met elk hun specifieke achtergrond. waardoor ze elkaar perfect aanvullen. Brian Broeders is CEO, Wouter Lenders  CTO en Tim Lempers CMO. Het trio heeft een passie voor reizen, genieten van het leven en weten wat de moderne consument verwacht op vlak van quality-time. De 3 gemotiveerde kerels combineren de uitbouw van Baskwell met een fulltime job.

Meer info: www.Baskwell.com 

© Limburg Startup - LSU 2024