Een werkplek boeken in één van onze incubatoren? Dat kan hier.

CatchFlip is een digitale startup, actief sinds begin 2015 met hoofdzetel in de Corda Incubator Hasselt. De startup werkt aan een innovatief idee rond digitaal adverteren. Deze markt kent een enorm groei en zal de komende jaren een prominente rol spelen in de marketing- en communicatiewereld.

Het Catchflip team bestaat uit 3 enthousiaste en gemotiveerde founders: Karen Ruelens, Geert Claeys en Frederik Malesevic.

CatchFlip voor de gebruiker

CatchFlip brengt je in contact met coole merken of interessante producten. Dit gebeurt via een push melding op je smartphone of door gebruik te maken van de unieke reclamescanner. Hierna word je automatisch doorverwezen naar een gepersonaliseerde website, waar je wordt ondergedompeld in de wereld van het merk. Daarbovenop word je voor elke connectie beloond met 10 eurocent. Je verdient dus geld door coole merken te ontdekken.

CatchFlip voor de adverteerder

De adverteerders krijgen via CatchFlip de unieke kans om heel gericht en gecontroleerd te communiceren. Door de creatie van een één-op-één moment kan het merk zijn boodschap delen met de doelgroep. Zonder financiële risico’s of instapkosten, want CatchFlip werkt met een ‘No cure, No pay’ model.

Ontwikkeling

De CatchFlip applicatie wordt nog steeds heel ‘Lean’ opgebouwd. Elk nieuw idee of functie wordt eerst uitgebreid afgetoetst in de markt om te kijken of er een goede Product-Market fit is. Om deze reden werd initieel enkel een Android versie gelanceerd die je kan downloaden in de Google PlayStore. Begin 2017 zal ook de iOS versie in de Apple Store staan.

www.catchflip.com

 

naamloos

 

 

© Limburg Startup - LSU 2024