Een werkplek boeken in één van onze incubatoren? Dat kan hier.

Startup in de kijker: Hillview

Wat startte als een creatieve hobby op sociale media als Facebook en Instagram, krijgt sinds enkele maanden een vervolg in de start up Hillview. Sam Conings (26) en Filip Hellings (24) maken in opdracht van bedrijven korte bedrijfsfilmpjes voor op de sociale media.
Een succesvolle start up vindt zijn oorsprong vaak op plaatsen waar je dat niet verwacht. De op C-Mine Crib in Genk gevestigde start up Hillview maakt video-producties voor bedrijven, die ze kunnen gebruiken op de sociale media of op beurzen. Dat kan gaan van een korte voorstelling van het bedrijf, een promotievideo tot het verslag van een evenement. “Geen lange bedrijfsfilms, maar korte films van 60 seconden”, aldus Sam Conings. “Want als de films langer zijn, dan haken de meeste kijkers af.”

Pas gestart, heeft het bedrijfje nu al verschillende klanten met naam en faam. Zo produceerde het duo al enkele filmpjes in opdracht van communicatiebureau RCA Group en lopen er projecten voor Nestlé en Vlerick Business School.

FilmpjesDe vrienden Sam Conings en Filip Hellings ontdekten enkele maanden geleden dat de filmpjes die ze deelden op de sociale media, ook voor anderen bruikbaar zouden kunnen zijn.

 

Filip heeft altijd een camera bij en maakt daar dan leuke filmpjes mee die hij post op de sociale media

“Een van die filmpjes werd gezien door het bedrijf Aluvin, gespecialiseerd in aluminium verpakkingsmaterialen voor de voedingssector en vroeg of hij dat ook voor hen kon.”

Van het een kwam het ander en vandaag betrekt het duo een kantoor op C-Mine Crib, klaar om de wereld te bestormen.

Meer info: https://www.hillview.be/

© Limburg Startup - LSU 2024