Een werkplek boeken in één van onze incubatoren? Dat kan hier.

Peas: Nieuw Foodconcept in Hasselt

Van autoverkoper naar de uitbouw van een uniek foodconcept, dat is de radicale omslag die Hasselaar Davy Rosiak enkele maanden geleden gemaakt heeft.

Bij PEAS in Hasselt kan je elke weekdag terecht voor gezonde vegetarische en veelal veganistische afhaalgerechten.

“De professionele ommekeer kwam er nadat ik samen met mijn gezin besloten had om 100% vegetarisch en grotendeels veganistisch te eten. De gevolgen voor mijn fysieke en mentale gezondheid én zijn gewicht waren overduidelijk. Al snel kwam de klik om ook anderen meer bewust te maken. Wat eten we? Waar komt het vandaan? Wat gebeurt er met voedsel voor het op ons bord terecht komt? Niet veel later werd de stap gezet en is PEAS geboren.

Wat mag je verwachten?
PEAS biedt elke weekdag de keuze tussen verschillende gezonde lunches. De gerechten zijn meestal veganistisch en altijd vegetarisch, super gezond en bijzonder smaakvol. De feedback van de klanten steunt hen in de overtuiging dat ze op de goede weg zijn. Ze peilen heel actief naar hun bevindingen en sturen op basis daarvan de gerechten bij waar nodig.  Alles wordt zelf bereid, met verse ingrediënten in de PEAS-keuken.

Online en Offline

Je lunch bestellen kan je 24/7 online op www.peashasselt.be. Je maakt een keuze uit de verschillende lunches, duidt het gewenste aantal en het tijdstip van afhalen aan.
Je pikt je maaltijd(en) op en betaalt ter plaatse. Je kan de dag voordien online je bestelling plaatsen, maar ook op de dag zelf kan je mailen of bellen om een lunch te bestellen.
Uiteraard is Peas ook actief op Facebook en Instagram, waar de verschillende gerechten en wat meer duiding over gezonde voeding en aanverwante topics aan bod komen. Zo hopen we mee te werken aan meer bewustwording rond vegetarisch en veganistisch eten en gezonde voeding in het algemeen.
Stilstaan is achteruitgaan en dus werken we elke dag aan een betere en volledigere PEAS. Dit betekent dat we heel snel ons aanbod zullen uitbreiden, zodat je elke dag uit meer gerechten kan kiezen. En dit voorjaar starten we ook met leveringen, zodat we ook bedrijven in de toekomst gezonde alternatieven kunnen bieden.

GIVE PEAS A CHANCE

www.peashasselt.be

© Limburg Startup - LSU 2024