Een werkplek boeken in één van onze incubatoren? Dat kan hier.

Eerste Startup Talk met SmallTeaser

Op 25.04 organiseren we de eerste STARTUP TALK. Gedurende 1 uur kan je je vragen afvuren aan een boeiend en/of inspirerend persoon. Via onze site www.LimburgStartup.be kunnen de vragen gesteld worden. De chatsessie zal plaatsvinden van 16u tot 17u.

Tijdens de eerste Startup Talk zal Ruth Janssens alle vragen beantwoorden. We zijn trots op de Startup of the Year en vinden het fijn dat ze hun ervaringen gedurende 1 uur online willen delen.

Wil je deelnemen?

Surf  op 25.04.2017 naar Limburg Startup en stel je vragen via de chatbox van 16u tot 17u!

Over SmallTeaser:

Het bedrijf van de tweeling Stijn & Ruth Janssens, ging van start in 2015 en is gevestigd op de Corda INCubator in Hasselt. Ze worden ondersteund door Imec en LRM en bieden naast een eenvoudige tool om content online te publiceren, ook een verdienmodel met advertentie-inkomsten aan. Dankzij Small Teaser kunnen gedreven personen met dezelfde interesses samen een digitaal magazine lanceren of mee schrijven aan één van de bestaande publicaties. Op die manier helpen ze communities mee uitbouwen. Dankzij de ingebouwde advertentieserver is het mogelijk om bloggers al vanaf het eerste artikel te belonen met een deel van de advertentie-inkomsten op basis van de populariteit van de content.

 

© Limburg Startup - LSU 2024