Een werkplek boeken in één van onze incubatoren? Dat kan hier.

Startups pitchen voor Duitse investeerders tijdens PEK Düsseldorf

De Private Equity Konferenz (PEK), georganiseerd door NRW Bank kon dit jaar rekenen op een Euregionale delegatie startups uit België en Nederland. 4 startups uit onze community kregen de kans om te pitchen voor meer dan 500 potentiële investeerders uit Duitsland: Daymaker, Salesnudge, Trickle en Depole.io

Marc Beenders, Sr. Corporate Community Manager LRM:
“LRM, NRW Bank en het Nederlandse LIOF werken al enkele jaren nauw samen. Het doel van deze Euregionale samenwerking is om startups sneller over de landsgrenzen te laten groeien. Naast het uitwisselen van startups in het soft landingsprogramma Take a Seat  is deze pitch een derde initiatief dat we gezamenlijk nemen.”

Cameron Verhelst, Co-Founder Trickle:
“We maken deel uit van de eerste lichting Pitch your seat van Limburg Startup waarbij we gedurende 6 maanden een werkplek in een incubator krijgen en waarbij ook begeleiding wordt aangeboden. Toen we de kans kregen om Trickle voor te stellen aan Duitse investeerders hebben we geen seconde getwijfeld. We zitten midden in een eerste grote kapitaalronde. Deze opportuniteit kwam dus op het juiste moment.”

 

 

© Limburg Startup - LSU 2024