Een werkplek boeken in één van onze incubatoren? Dat kan hier.

Startups en scale-ups zijn constant op zoek naar manieren om zich door te ontwikkelen, toegang te krijgen tot nieuwe markten en zaken te doen. Startups uit de Limburgse incubatoren krijgen de kans om de grens over te steken en hun netwerk op te bouwen in Nederland, Duitsland, de VS, China en Singapore. Maak kennis met: Take a seat! 

“Take a seat” is een permanent startersprogramma en komt voort uit de euregionale samenwerking tussen de Limburgse Investeringsmaatschappij LRM, LIOF (NL) en NRW.BANK (D), de samenwerking met Belcham (USA) en de China Desk van POM Limburg. 

Het aanbod is ontwikkeld om startups en scale-ups die actief zijn in de Limburgse incubatoren kennis te laten maken met nieuwe markten en partners uit andere landen. Het programma wordt gefaciliteerd door o.a. de drie hightech campussen in de euregio. 

Ondertussen namen al meer dan dertig startups deel aan dit soft landingsprogramma. 

Redenen waarom je mee wil doen
– Bemachtig je plekje op buitenlandse markten en ontdek er zakelijke kansen (NL, D, China, VS en Singapore)
– Maak kennis met én leer van andere startups en scale-ups
– Krijg directe toegang tot marktinformatie en zakenpartners
– Maak kennis met de aangrenzende regio’s en hun bedrijfsculturen. 

Hoe ziet het programma eruit?
Na een online intake waarin we wensen en verwachtingen bespreken, krijg je één vast aanspreekpunt, een contactpersoon die de weg kent in de nieuwe regio. Zo profiteer je van een uitgebreid netwerk van zakenpartners; technologiegerelateerde bedrijven, incubators en kennisinstellingen in de drie landen. Daarnaast maak je kennis met andere startups, scale-ups, businesspartners en potentiële klanten. Dat doen we door je startup een plek te geven in één van de deelnemende incubatoren  

Interesse?
Heb je interesse of wil je meer weten? Neem dan contact op met Roel Mentens, Corda INC Lead. 

Meer info vind je hier. 

© Limburg Startup - LSU 2024