Een werkplek boeken in één van onze incubatoren? Dat kan hier.

Supervers.be neemt sectorgenoot De Markt aan Huis over

In het voorjaar van 2020 – tijdens de eerste lockdown – begonnen de Beringse marktkramers Erwin en Marc Baeten een webshop met groenten en fruit. Het concept werd meteen enorm populair en bleef ook na de pandemie bestaan onder de naam “De Markt aan Huis”. Bijna drie jaar later wordt De Markt aan Huis volledig overgenomen door de ambitieuze startup Supervers.be.

Uit de hand gelopen noodoplossing
Toen de markten in 2020 tijdelijk verboden werden, moest het team van Baeten op zoek naar een alternatieve manier om hun verse groenten en fruit aan de man te brengen. Na enkele dagen konden particuliere klanten hun bestelling plaatsen via een webshop. “De eerste weken waren enorm”, aldus Marc Baeten. “Wij leverden op een bepaald moment meer dan duizend bestellingen per week.” Het concept was zo populair dat de broers Baeten besloten om de webshop ook na de lockdown te behouden. Nu, bijna drie jaar later, kiezen Erwin en Marc opnieuw 100% voor de kernactiviteit van markten en Horeca.

Dezelfde kernwaarden
De ambitieuze startup Supervers.be keek al langer met respect naar het verhaal van De Markt aan Huis. Zaakvoerder Rob Reculé licht toe: “Supervers is in 2021 ontstaan om ambachtelijke kwaliteitsproducten toegankelijker maken. De Markt aan Huis was voor ons een heel mooi voorbeeld. Toen de broers Baeten te kennen gaven dat zij een overnemer zochten, hebben wij niet lang getwijfeld om het gesprek aan te gaan.”
Afgelopen week bereikten Baeten en Supervers een akkoord over de verkoop van De Markt aan Huis. Supervers neemt de volledige operationele activiteit met onmiddellijke ingang over.

Continuïteit en efficiëntie
Dankzij de overname kunnen de honderden vaste klanten van De Markt aan Huis gewoon zoals voorheen blijven bestellen. Rob Reculé: “In de komende maanden onderzoeken wij hoe beide merken elkaar kunnen versterken. Maar één ding is nu al zeker: deze overname past perfect in onze groeiplannen en maakt de operationele processen meteen pakken efficiënter.”
www.supervers.be en www.demarktaanhuis.be

© Limburg Startup - LSU 2024