Een werkplek boeken in één van onze incubatoren? Dat kan hier.

 

Opgericht in 2017, als spin-off van de KU Leuven, richt het softwarebedrijf Trendminer zich op de markt van processindsutrie, gaande van petrocemie tot voedingsindustrie.

De toepassing van verregaande wiskundige en statistische technieken stelt TrendMiner in staat om het procesbeheer en de analyse van foutmeldingen te optimaliseren. Ze slaagt erin door alle beschikbare meet- en procesgegevens met elkaar in verband te brengen en gezamenlijk te verwerken. Zo worden bedrijven niet alleen geïnformeerd of het productieproces optimaal verloopt, maar worden er ook procesverbeteringen voorgesteld en alarmsignalen gelanceerd wanneer het fout dreigt te lopen.

Trendminer is gevestigd in Hasselt, met als hoofdkwartier op Corda Campus. Naast 2 vestigingen in Houston en Philadelphia wordt nu Keulen geopend. Een ideale uitvalsbasis voor het Rijn gebied. Trendminer telt bijna 80 medewerkers

Bert Baeck, Founder en CEO TrendMinder:
“Doordat onze technologie wereldwijd meer en meer gebruikt wordt, is het noodzakelijk om ook globaal aanwezig te zijn. De opening van deze nieuwe uitvalsbasis past perfect in deze strategie. Ons team wordt uitgebreid om in deze nieuwe regio verder te kunnen groeien en de beste service te blijven aanbieden”

Meer info: Lees hier

 

© Limburg Startup - LSU 2024