Een werkplek boeken in één van onze incubatoren? Dat kan hier.

Van Havermaet Innovation bevestigt vertrouwen in het Limburgs Incubatorennetwerk

Vorig jaar werd een samenwerking aangegaan tussen Van Havermaet en het Limburgs incubatorennetwerk, uitgebouwd door LRM en lokale partners. Vandaag bevestigen ze het partnership en breiden ze het uit naar de Genkse incubatoren: C-mine Crib en IncubaThor.

Start ups die gevestigd zijn in het Limburgs incubatorennetwerk: Corda INCubator, GreenVille, BioVille, Agropolis, DronePort, C-mine Crib en IncubaThor konden al rekenen op werkruimtes en begeleiding, maar kunnen sinds vorig jaar ook een beroep doen op de expertise van Van Havermaet. Of het nu gaat over financieel, juridisch of fiscaal advies. Met meer dan 60 jaar ervaring in de sector en meer dan 230 medewerkers staat het bedrijf klaar voor innovatieve bedrijven uit de incubatoren.

Onder de sterke vleugels van Van Havermaet Innovation wordt kennis gedeeld op vlak van:

  • Fiscale stimuli voor innovatie en subsidies
  • Internationaal fiscaal en juridisch advies
  • Accountancy & Business Controlling (identificeren van financiële ratio’s op product/service level, werkkapitaal behoefte, cashburn rate, enz.)
  • Juridische begeleiding op vlak van ondernemingsrecht, handelsrecht, sociaal recht en IP overeenkomsten
  • Financiële waardering van ondernemingen en IP

 

Kristof Meesters, Algemeen-Directeur Van Havermaet:

“Kwaliteit leveren met een persoonlijke toets staat centraal in ons huis. We zijn verheugd om deze kennis nu te delen met het hele netwerk van Limburgse incubatoren. We hebben het afgelopen jaar op een hele aangename en constructieve manier kunnen samenwerken. Met onze brede ervaring zijn we ervan overtuigd dat we de ideale partner zijn in de groei van innovatief ondernemend Limburg.”

Tom Vanham, CEO LRM:
“We zijn heel blij dat we voor een lange termijn relatie gaan met Van Havermaet. Het bevestigt elkaars vertrouwen in functie van de groeibedrijven in onze incubatoren. Een goed uitgebouwd ecosysteem is goud waard. De samenwerking met Van Havermaet vergroot het netwerk van onze Limburgse start-ups en zet deuren open voor startende ondernemers.”

© Limburg Startup - LSU 2024