Een werkplek boeken in één van onze incubatoren? Dat kan hier.

Van Havermaet versterkt Limburgs Incubatorennetwerk

Na Start it @KBC en KBC bundelt ook Van Havermaet de krachten om Limburgse start-ups een boost te geven

Start-ups die gevestigd zijn in Corda INC, GreenVille, BioVille, Agropolis, Mia-H, BikeValley of DronePort konden al rekenen op werkruimtes en begeleiding, maar kunnen vanaf nu ook een beroep doen op de expertise van Van Havermaet. Of het nu gaat over financieel, juridisch of fiscaal advies. Met meer dan 55 jaar ervaring in de sector en meer dan 200 medewerkers staat het bedrijf klaar voor innovatieve bedrijven uit de incubatoren.

Kristof Meesters, Algemeen-Directeur Van Havermaet:

“Kwaliteit leveren met een persoonlijke toets staat centraal in ons huis. Onze opgebouwde expertise zullen we met veel enthousiasme delen met de Limburgse startups. We gaan voor relevante kruisbestuivingen  tussen ons netwerk en de incubatoren. Tel daarbij onze brede ervaring en we zijn ervan overtuigd dat we de ideale partner zijn in de groei van innovatief ondernemend Limburg.”

Tom Vanham, CEO LRM:
“Jonge bedrijven kunnen veel van elkaar én van experts leren. Een goed uitgebouwd ecosysteem is daarom goud waard. De samenwerking met Van Havermaet vergroot het netwerk van onze Limburgse start-ups en zet deuren open voor startende ondernemers.”

 

© Limburg Startup - LSU 2024