Een werkplek boeken in één van onze incubatoren? Dat kan hier.

Voka ? KvK Limburg brengt starters samen in Greenville

Onlangs vond de eventdag ?Business Dates ? Mining in Experience? plaats bij? cleantech-incubator Greenville in Houthalen. Startende ondernemers konden er hun ervaringen delen, hun vragen stellen aan 25 experts en deelnemen aan workshops. Ook de keynote van ondernemer Matty Zadnikar maakte indruk.

Het concept van de Business Dates, georganiseerd door Voka ? KvK Limburg, staat symbool voor de waarden die de starterwerking hoog in het vaandel draagt, met name begeleiding, opleiding, netwerking en community. Het doel van de Business Dates is de deelnemers uit de Bryo- en CreativeXchange-trajecten in verbinding te brengen met elkaar en met experts uit verschillende domeinen en sectoren via speeddates. In parallel konden de deelnemers een keuzen maken uit vier praktijkgerichte workshops.

Mining in Experience
Om het thema van de dag extra te benadrukken werd gekozen voor twee symbolen die de reconversie van onze provincie belichamen: de cleantech incubator Greenville op de ex-mijnsite van Houthalen ?n keynote-spreker Matty Zadnikar, die zijn parcours van ex-mijnwerker naar succesvol ondernemer met kwam toelichten.

?100 aanwezigen netwerken
Zo?n 75 deelnemers en 25 experten ontmoetten elkaar tijdens de speeddates en tijdens vier workshops rond Insights Discovery, Time Management (Kristien Rogiers – Inpare), Project Management (Johan Bastiaens ? NewPoint Professionals) en Kerntalenten (Mireille Vandevorst – Solut). De dag werd afgesloten met het ondernemersverhaal van Matty Zadnikar. Zowel de do?s als de dont?s werden in alle transparantie gedeeld.

Starters@Work
In het kader van de reeks Starters@Work kwam TVL ten slotte een reportage maken. Deze en alle afleveringen zijn te zien op TVL elke zondag om 10u en op de website. De aflevering van deze Business Dates kan je bekijken op 17 juni (https://www.tvl.be/programmas/starterswork)

?

© Limburg Startup - LSU 2024